KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

Stand van zaken actie dierenartskosten ziek hondje

In het weekend kon ik alleen zien wat er binnen is gekomen van Rabo Bank naar Rabo Bank. Dat was €13,- Overschrijvingen van andere banken naar mijn (Rabo) bank worden later verwerkt. Daarna zal ik mijn transactie overzicht van mijn rekening hier publiceren. De namen en bankrekeningnummers van de schenkers worden geanonimiseerd tenzij zij mij verzoeken dat niet te doen. 

Ik ga ook (de) dierenarts(en) bellen. De actie wordt gestopt als er genoeg geld is om de dierenarts te betalen. Als er geld overblijft wil ik van de schenkers weten wat ik daar mee moet doen. Ik ben woest op Richard Melse, directeur van
Melse Wassink, Bureau voor Bewind & Curatele. Deze schurk bezorgd mij heel veel werk, terwijl ik daar absoluut de tijd niet voor heb.

Ook spant dit gewetenloze gedrocht een kort geding tegen mij aan vanwege mijn berichtgeving over zijn onmenselijk gedrag! 


Update maandag 21.09 16.00 u. Ook vandaag weer ontdekt in wat voor een smerige wereld we leven. Ik ben niet alleen boos maar ook verdrietig. Ik ben van het kastje naar de muur gestuurd door meerdere organisaties. Een dierenarts assistente van een praktijk in Velp zou het een en ander overleggen en zou terugbellen. Na heel lang wachten heb ik maar weer opgebeld. Of ik wel wist, dat ik met een hele dure dierenartspraktijk belde was toen de vraag. Dat wist ik niet, antwoordde ik. 'Maar dan kunt u nu toch wel een keer wat milder zijn' vroeg ik beleefd. Daar moest ik absoluut niet op rekenen, zo werd mij op een nare wijze toegebeten. Ik had de video van het zieke hondje naar de dierenarts toegezonden, maar die video heeft blijkbaar geen enkele indruk gemaakt. 

Na heel veel gedoe heb ik een dierenarts kunnen benaderen, die wel een hele begripvolle en lieve assistente heeft. Het blijkt een dierenarts te zijn die wel gevoel in zijn donder heeft. We zijn nu bezig de hond naar het spreekuur van die dierenarts te krijgen. Het is werkelijk onvoorstelbaar wat Richard Melse, directeur van Melse Wassink, Bureau voor Bewind & Curatele bij de familie Faasen heeft aangericht en nog steeds aanricht. Ook ik heb inmiddels veel last van deze gewetenloze schurk, die mij ook nog eens aan gaat klagen vanwege mijn berichtgeving, zo is in een aangetekende brief van een groot advocatenkantoor aangekondigd. Ik heb vandaag op geen enkele wijze aan mijn eigen problemen kunnen werken, terwijl dat wel heel erg noodzakelijk is. 

Morgen niet aanwezig vanwege verplichtingen elders. Daarna verantwoording inzameling geld voor het hondje. 

UPDATE dinsdag 22-09 10.45  Vandaag is Henk Faasen met het hondje Snoopy naar hele fijne dierenarts geweest. Snoopy heeft een keelontsteking en ontstoken anaal klieren. De anaal klieren zijn uitgeknepen en Snoopy heeft een antibioticakuur van 10 dagen gekregen en moet dan terugkomen. De dierenarts bevestigde dat honden zich van dat alles zich erg beroerd kunnen voelen. Ik ben in ieder geval heel blij dat het gelukt is het hondje te helpen. Met de mensen die geld hebben gestort zal ik gaan overleggen, want bij lange na is niet alles nodig. Ik ben net thuis na een lange maar leuke dag. Vandaag opgetrokken met een bekende Nederlander rond en op het binnenhof in Den Haag. Er is filmmateriaal gemaakt waar ik een reportage van ga maken. Binnen enkele dagen op deze site.

Terug naar >>> Artikel

Nico van den Ham