KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 19 augustus 2022

De Toestand in Nederland extra. Publicatie nummer 5

De Toestand in Nederland

Eén onderwerp: Boeren


De Toestand in Nederland is in de linkerkolom van deze site permanent aan te klikken en wordt, naargelang van de situatie, regelmatig bijgewerkt en aangevuld.

Publicatie nr. 5. 19 augustus 2022
Vervolg op >>> publicatie nr. 4

Veeboeren, Steun, Protesteren, Protesteren, Bloembollenboeren, glastuinbouwbedrijven, binnenvaartschippers enz., Euro's 

Veeboeren
Veeboeren, die zich verzetten tegen de onteigeningsplannen van ons misdadige regime, zouden eigenlijk nog blij moeten zijn! Hun boerderij, hun grond, machines vee en wat er allemaal nog meer bij hoort wordt dan wel onteigend, maar ze krijgen er wel geld voor! Mogelijk zullen dat, zoals het er nu (nog) uitziet, miljoenen zijn!

Steun
De boeren kunnen zich beter niet meer gaan verzetten. De broodnodige massale steun van het intensief door de staatsmedia geïndoctrineerde, onderworpen volk krijgen ze toch niet. De boeren zijn met veel te weinig om door middel van acties het regime op andere gedachten te brengen en af te zien van hun criminele activiteiten. Demonstreren is zo bij zo volstrekt zinloos, zo is de afgelopen jaren keer op keer gebleken.

Protesteren 
Protesteren door massaal nergens meer aan meewerken zou het regime wellicht wel op de knieën krijgen, maar op wat enkele uitzonderingen na is het laffe Nederlandse volk daartoe niet bereidt. Ook niet als zij op een andere wijze slachtoffer is van het regime en haar omvangrijke kliek. En ook niet als het misschien wel tot hen is doorgedrongen is dat: als de staat de dader is en jij het slachtoffer, elke vorm van burgercriminaliteit kruimelwerk is waar slechts een enkeling last van heeft.  

Bloembollenboeren, glastuinbouwbedrijven, binnenvaartschippers enz.
Mogelijk maken de boeren met hun demonstraties diegenen van het laatste beslissende woord, partijdige, veel ellende, leed, verdriet en zelfmoord veroorzakende, tot op het bot verrotte rechters, wel boos. Zo boos, dat hun bedrijven straks worden afgenomen en dat ze daar helemaal niets voor krijgen. Net zoals dat gegaan is bij vele bloembollenboeren en aanverwante bedrijven, binnenvaartschippers, glastuinbouwbedrijven enz. die hun bedrijven kwijt zijn geraakt voor de belangen van voornamelijk misdaadgroep, Rabobank. Al deze bedrijfseigenaren kregen niets, zijn vaak alles, maar dan ook alles kwijt en worden tot op de dag van vandaag nog achtervolgd door allerlei aan de staat gerelateerde organisaties. Sommigen vechten door, sommigen zijn compleet doorgedraaid en er zijn er ook, die het helemaal niet meer zagen zitten en een eind aan hun leven hebben gemaakt.

Euro’s
Aanpakken die euro’s en maar hopen dat je met dat geld de komende jaren nog wat kunt doen om nog even te kunnen overleven. Vechten tegen een misdadige overheid en haar omvangrijke kliek, waaronder de machtige staatsmedia is volstrekt zinloos al je met te weinig bent en geen steun hebt van een zeer groot deel van het volk!

Binnenkort publicatie nr. 6.                                          


NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND.

Categorieën: zie hieronder en klik op de labels.