KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

MEDEDELINGEN SITUATIE FAMILIE FAASEN

Donderdag 18-06 01.00 uur.
Familie Faasen heeft uitstel gekregen van de gemeente Arnhem om de sleutel in te leveren. Dank aan de gemeente Arnhem. 
Gisterenavond heeft een stoere sterke wereld-gozer de laatste spullen van de Familie Faasen verhuist. De man heeft dat gratis gedaan en verdient HULDE!
Vanmiddag is er een wrakingszitting in de Arnhemse rechtbank. Henk heeft de kinderrechter gewraakt die ingezet is door de misdaadgroep Jeugdzorg met als doel de 16 jarige dochter van Henk en Marjo bij hen weg te sleuren.  


Woensdag 17-06 01.00 u. 
De familie Faasen zit inmiddels in een ander huis. Voor 17.30 u. moet de vorige woning leeg zijn, maar Henk is bijna kapot en krijgt dat niet voor elkaar. Ook is er geen mogelijkheid tot koken in de nieuwe woning en dat terwijl Henk diabetes is. Ik heb de gemeente Arnhem opgebeld, maar die stelt zich tot nu toe keihard op. Afspraak is afspraak, dus voor 17.00 u sleutels inleveren werd mij op een hardvochtige wijze medegedeeld. Zo raken de Faasens volstrekt onnodig nog meer in de problemen en raken een gedeelte van hun schamele spulletjes kwijt. Wedden dat als je morgen langs die woning rijdt, dat er geen activiteiten in die woning zijn? De gemeente Arnhem zou nog terugbellen, maar heeft dat tot nu toe niet gedaan.

Terug naar de >>> Startpagina 

Dinsdag 16-06 21.50 u. 

De familie Faasen heeft hulp met een bus en is nu aan het verhuizen. Ik hoop dat hartpatiënt Henk het volhoudt, want hij is letterlijk he-le-maal kapot. Iedereen die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen deze vriendelijke familie te helpen wordt zeer bedankt!!! Zoveel steun van lieve mensen voor Marjo, Henk, Laura Faasen en niet te vergeten hun honden doet de familie natuurlijk zeer goed! Bedankt, Bedankt, bedankt! 

Ik heb mij de afgelopen tijd met graagte ingezet voor deze familie en wil dat in de toekomst ook voor anderen blijven doen. Ik heb de afgelopen dagen vanwege deze kwestie zeer veel bezoekers op mijn bescheiden site gehad en hoop dat er een groot aantal 'blijven hangen'. Er is heel veel mis in dit land en hoop dat ik een kleine bijdrage mag blijven leveren om te proberen het een en ander te veranderen. Dat is dan ook tevens mijn laatste levensdoel, want schik in het leven heb ik vanwege mijn eigen 6 jaren durende beestachtige klokkenluidersvervolging niet meer.
Blijf mijn site bezoeken alsjeblieft, want ik ga nog even door! Nogmaals, zeer bedankt allemaal! 

Terug naar de >>> Startpagina 

Dinsdag 16-06 18.00 u.
Henk Faasen aan de telefoon; Klinkt heel blij, opgelucht en dankbaar voor de enorme aandacht en het behaalde resultaat. (5.135 bezoekers gisteren op deze site en vandaag tot nu toe 1.851) Wel hoor ik door de telefoon dat Henk kortademig is en hij verteld mij ook dat hij volledig kapot is.

Deze website wordt nauwlettend in de gaten gehouden door de instantie's waar de Familie Faasen mee te maken heeft en ook door de gemeente Arnhem. We gaan daarom zeker niet lelijk doen na het behaalde resultaat van vandaag! Maar waarom moet Faasen voor morgenmiddag die woning uit? Henk is Hartpatiënt en is nu volledig kapot.

Kom op gemeente Arnhem! Morgen vroeg zouden er veel mensen ingezet worden, inclusief uw blauw geklede hulptroepen, om de schamele spulletjes van de Familie Faasen in een container te pleuren. De dierenambulance zou komen om de zeer vriendelijke honden van de familie weg te sleuren en af te voeren. Dat is dank zij u, gemeente Arnhem (veel dank daarvoor) nu niet meer nodig en scheelt kapitalen!
Ook het Leger des Heils zeer bedankt!

Gemeente Arnhem en of het Leger des Heils, doe nog even die laatste kers op de taart om het af te maken en stuur morgen alstublieft 2 stoere mannen met een busje naar de Rodenburgstraat 35. Laad die enkele schamele spulletjes in dat busje en breng dat beetje troep die ze hebben, maar voor hen wel belangrijke troep, even een paar straten verder naar de Weerdjesstraat, alstublieft! Nico van den Ham. 


Terug naar de >>> Startpagina 

Dinsdag 16-06 16.00 u.
De sleutel van het huis kan vanaf 16.00 u. worden opgehaald. Nu nog een busje of aanhanger en een paar kerels of vrouwen, om de schamele spulletjes (dus weinig) naar een paar straten verder te verhuizen. Reageer en doe nou maar, als je er mee klaar bent geeft dat een heel goed gevoel! 

Uiteraard verhuizen de Honden van de Faasens gezellig met ze mee en is er geen opvang meer nodig. Alle fantastische mensen/dierenvrienden die opvang aan hebben geboden, zeer, zeer bedankt! TOP! HULDE!

Dinsdag 16-06 13.30 u.
De Familie Faasen heeft de sleutel van de woning, waarvan zij geen idee hebben hoe ze die aan zullen treffen, nog niet. Vanmiddag kunnen ze die sleutel ophalen. Daar wordt over gebeld. Tot nu toe is dat niet gebeurd. 

Ook is toegezegd dat Laura de dochter van  de Familie Faasen op dit niet bij haar ouders wordt weggerukt en komt vanavond weer gewoon thuis.

De problemen zijn nog niet de wereld uit, want Henk kan absoluut de kleine verhuizing zelf niet doen i.v.m. zijn hartproblemen. 


Dus hulp gezocht! Liefst vanavond en anders morgen overdag!  

Terug naar de >>> Startpagina 

Dinsdag 16-06 13.10 u.
Breaking! De aanhouders hebben gewonnen. Er komt morgen geen deurwaarder! Ze moeten er wel uit morgen, maar hebben de tijd tot 16.30 uur. De Faasens hebben bijna niets, dus met een paar man is dat verhuizen snel geregeld.Dinsdag 16-06 13.10 u. 
De 16 jarige dochter van de familie Faasen is uit angst voor de misdaadgroep jeugdzorg ondergedoken. Laura is stapelgek met haar ouders en wil niet bij hun worden weggerukt.

Toezeggingen gevraagd om voor de familie Faasen een paar spulletjes naar elders te verhuizen. Ledikanten en kasten hebben zij niet. Het gaat om weinig, maar Henk kan dat zelf niet i.v.m. zijn gezondheid en heeft geen auto (met aanhanger) of bijv. een busje.

Dinsdag 16-06 12.45 u.

Terug naar de >>> Startpagina 

Wanhoop
De familie Faasen gaat is nu in gesprek met de gemeente. Naar aanleiding van de berichten van de familie die mij toegezonden zijn én datgene wat op Twitter inzake deze kwestie wordt bekent gemaakt, zie ik het zelf niet rooskleurig in. In ieder geval staat vast dat Hartpatiënt Henk zelf de weinige spullen die hij heeft, voor morgenvroeg, wanneer het deurwaarderstuig met hun blauwe hulptroepen voor de deur staan,  zelf niet naar elders kan brengen. Toezeggingen van mensen met een busje of auto met aanhanger met een busje zijn zeer welkom. Denkt u eens in hoe het is als vreemden grijnzend, want dat doet dat soort types, uw spullen in een container laadt.
De Familie Faasen heeft bijna niets, Geen ledikanten en kasten bijv. maar help hen alstublieft met dat kleine beetje wat zij nog wel hebben veilig te stellen!
  


Terug naar de >>> Startpagina 


Dinsdag 16-06 09.00 uur. 

Gesprek 
Gisteren hebben, mede naar aanleiding van het artikel over de familie Faasen, ruim 5100 mensen deze site bezocht. Na aanleiding daarvan en de inzet van de organisatie Break The System is er gisteren een gesprek geweest met een woordvoerder van de gemeente Arnhem. Vandaag zal er weer een gesprek met de Familie Faasen plaatsvinden met de gemeente en wat daar uit komt, zal door mij zo snel mogelijk op deze aparte pagina worden geplaatst.

Nico van den Ham 


Terug naar de >>> Startpagina 


Maandag 15-06 19.10 u. 

Bedankt lieve mensen
Lieve mensen! Wat mij vandaag door het bericht inzake het artikel over de familie Faasen is overkomen is niet te bevatten! Ik heb een bescheiden site en moet dagelijks mijn best doen via Twitter en Facebook om zo'n 500 honderd bezoekers per dag te halen. Tot nu toe, 19.00 u. zijn dat er over de 4000! Dat brengt ook met zich mee, dat ik tientallen e-mails heb gekregen, tientallen telefoontjes, Facebookberichten en Twitter. Ik moet iedereen beantwoorden. Ik voel dat beantwoorden ook als een grote verantwoordelijkheid en ga dat dan ook zeker doen. Maar dat kan helaas niet allemaal direct.

Brieven
Ik moest vandaag 2 ingewikkelde brieven schrijven aan de rechtbank én het gerechtshof Amsterdam. Die moest ik voor 17.00 uur tegen ontvangstbewijs afgeven. Dat heeft veel tijd gekost, ook al omdat de rechtbank en het gerechtshof ver van elkaar af liggen. Veel mensen zullen nu denken, omdat ik vandaag niets van mij liet horen, wat is die Nico voor een klootzak? Maar het kon niet anders en ik zal zeker reageren, alleen niet nu omdat dat onmogelijk is. Sorry!


Familie Faasen
Voor wat de kwestie familie Faasen betreft, er gaan naar aanleiding van de massale aandacht vandaag en de inzet van de organisatie Break The System morgen gesprekken plaatsvinden met de gemeente Arnhem. Het is hoopvol, maar er is nog niets zeker.

Honden
Zeer, Zeer Bedankt lieve mensen! Het is ontroerend wat er vandaag is gebeurd, ook de aanbiedingen om de honden van de Familie Faasen op te vangen waren hartverscheurend! Bedankt, bedankt, bedankt! Het geeft mij zelf ook weer een beetje hoop en vooral kracht om door te gaan met de strijd, zoals die op deze -verboden site- te volgen is. Ook inzake anderen, zoals de familie Faasen. Iedereen die mij persoonlijk per telefoon, mail, Facebook of Twitter heeft benaderd krijgt reactie. Alleen even geduld want het is echt onmogelijk om dat allemaal nu te doen.

ZEER BEDANKT ALLEMAAL!!!  


Heel vriendelijke Groet, Nico   


Terug naar de >>> Startpagina