KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

woensdag 29 juli 2020

Onaanvaardbaar en dus onbegrijpelijk dat het volk niet in opstand komt tegen de Inspectie Gezondheidszorg

Huisarts Elens        (Censuur! Bekijk de video snel, voordat deze ook weer op zwart gaat!)
Steeds meer artsen, overal ter wereld, voorkomen COVID 19 en genezen hun corona-patiënten met het zeer goedkope, betrouwbare geneesmiddel Hydroxychloquine. Net zoals huisarts >>> Rob Elens dat samen met zijn apotheker eventjes heeft kunnen doen. Tekst, over o.a. Joden, gaat verder onder de Nederlands ondertitelde video. 


Deze pagina werkt inmiddels weer! Er wordt nog wel aan gewerkt ofwel mee geëxpirimenteerd! Naar beneden scrollen voor 2 mogelijkheden. 

UPDATE: Censuur! We konden er op wachten! De video is door YouTube verwijderd en is door ons verplaatst naar een ander kanaal. Klik op onderstaande afbeelding en u kunt de video zien op ons Russische videokanaal.  


TEST
Test 

Verboden
In Nederland wordt dat voorkomen en genezen verboden door de tot op het bot corrupte >>> Inspectie Gezondheid en JeugdIn Amerika mag het niet van de nep-wetenschappers van de >>> National Institutes of Health (NIH). Ondertussen vallen er veel doden.

Joden
Net zoals het voor ons bijvoorbeeld niet te begrijpen is dat in de periode '40 '45 maar liefst 6 miljoen Joden zijn vergast en die Joden zelf, maar ook de miljoenen niet Joden die met de Joden begaan waren, niet massaal hebben ingegrepen, snappen wij hier ook niets van! Want hoe kan het zijn, dat zowel de bevolking van de Verenigde Staten als het Nederlandse volk niet massaal, langdurig tegen de misdaadorganisaties >>> IGJ en >>> NIH in opstand komt? Eigenbelang is in dezen meer dan gerechtvaardigd! Oprechte doktoren zoals de Nederlandse Rob Elens en de Nigeriaans/Amerikaanse Stella Imanuel, zouden daarmee bovendien enorm mee worden gesteund!

Met veel dank aan: Ron Bakker.

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Moord, COVID 19, Politiek, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Schurkenstaat der Nederlanden, Mensenrechtenschendingen.