KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 15 december 2019

NICO VAN DEN HAM - FACEBOOK WAARSCHUWING !


Enorme aanhoudende problemen en ellende, voortgekomen uit valse, onrechtmatige uitspraken van veel ellende, leed, verdriet en zelfmoord veroorzakende, corrupte, criminele klassenrechters, maken het dat Melder van Misstanden Nico van den Ham murw is en nauwelijks nog tijd heeft om wat op deze site te plaatsen. Daar komt onderstaande ellende nu nog ook nog eens bij. 

Onderstaand heb ik gisteren op mijn Facebookpagina geplaatst


KLIK GEEN LINKS AAN DIE IN MIJN NAAM, VIA MESSENGER, DOOR EEN ANDER  AAN U
TOEGEZONDEN WORDEN! DE BERICHTEN HEB IK NIET GEPLAATST!

De laatste tijd nemen meerdere Facebookvrienden (telefonisch) contact met mij op. Dit met de vraag waarom ik hen in privé chatberichten mededeel dat ik grote geldbedragen van Facebook heb gekregen/gewonnen en dat ik hen, die Facebookvrienden, via Messenger aanspoor om bepaalde links aan te klikken om ook in aanmerking te komen voor het verkrijgen van grote geldbedragen.

Ik heb vandaag van Facebook onderstaande e-mail hierover gekregen.

Ik durf Facebook niet via de e-mal te antwoorden. Dit omdat ik het een raar e-mailadres vindt en bang ben voor virussen en/of andere shit daarmee op te lopen. Ik begrijp de inhoud van de e-mail ook niet.

"Als het profiel in strijd is met onze communityrichtlijnen, wordt het verwijderd" zo staat er vermeld. Welk profiel, mijn profiel? Ik begrijp er niets van. Is deze e-mail wel van Facebook?

Al enige tijd klik ik geen links en/of video's meer aan die mij via Messenger worden toegezonden. Wel stuur ik aan de afzender een mededeling hierover, zie hieronder. Zie eerst hieronder de tekst in de e-mail die - mogelijk - door Facebook aan mij is toegezonden.

Facebook <case++aazrdhgzragtxd@support.facebook.com>
13:32 (7 uur geleden)
aan mij

Hallo Nico,

Een van je Facebook-vrienden heeft Nico van den Ham gerapporteerd omdat het profiel zich als jou voordoet. We nemen deze meldingen uiterst serieus en gaan het profiel controleren. Als het profiel in strijd is met onze communityrichtlijnen, wordt het verwijderd. We laten het je weten wanneer hierover een beslissing is genomen.

Met vriendelijke groet,
Het Facebook-team

_________________________________

Hieronder de tekst die ik aan de vele Facebookvrienden toestuur, als zij mij via Messenger links, video's en dergelijke hebben toegezonden:

Hallo beste Facebook-vriend(in). Dit is een algemeen bericht zodat ik het niet steeds opnieuw hoef te typen maar in dit venster kan plakken. Het bericht is dus niet persoonlijk! Sorry daarvoor. Ik krijg in dit privé chatvenster van Facebook veel links en video's toegezonden. Zeer regelmatig komt het voor dat die links en/of video's NIET door de eigenaar van het Facebook account daar zijn geplaatst, maar door een onbekende. Ik heb dat goed uitgezocht! Als die links worden aangeklikt en de computer is niet goed beveiligd, is de PC waarschijnlijk geïnfecteerd met een virus. Ik ben op deze wijze al 2 keer te grazen genomen. Ik open daarom zelden wat in dit venster. Als ik dat wel doe, dan zoek ik eerst op een ander wijze, dus niet via Facebook, contact met de persoon waarvan het Facebookaccount is. Dat doe ik uitsluitend als ik denk dat de toegezonden informatie erg belangrijk is. Ik vraag voor dit alles begrip!
Vriendelijke groet, >>> Nico van den Ham