KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

woensdag 15 mei 2019

'Werk aan de winkel voor Prinses Beatrix; Neset Temirci zit weer in de cel en moet geïnjecteerd worden'

'Neset had een relatie met Prinses Mabel. Neset is door de Nederlandse staat 12 jaar lang gegijzeld. Koningin Beatrix kwam in een bepaalde periode dagelijks naar de gevangenis om Neset een injectie - in zijn bil - te geven. In een bepaalde periode werd er, in opdracht van Koning Willem-Alexander, vrijwel elke week wel een zware aanslag op Neset gepleegd die hij allemaal heeft overleefd. Soms plakte Neset heel veel pleisters op zijn lichaam en kwam dan dagenlang, kreunend en steunend, live op Facebook om te laten zien en te vertellen dat Koning Willem-Alexander hem dit keer wel heel erg te grazen had genomen'. (De tekst loopt door onder de video) (2 video's).  'Neset heeft gezien (en heeft daar ook bewijs van!) dat Beatrix, toen nog Koningin, samen met Willem-Alexander, nu Koning, op de binnenplaats van een gevangenis een kind en een vrouw levend hebben gevild en dus vermoord'.  

'Neset heeft de persoonlijke telefoonnummers van vele ministers en andere politici.
Neset had heel vaak gesprekken met hooggeplaatste personen, maar moest altijd nog even geheim houden wie die personen dan wel waren'. Neset Temirci kwam dagelijks live op Facebook om het allemaal aan zijn aanhangers te vertellen. 


Nico van den Ham werd dagelijks overstelpt met berichtjes van dweepzieke aanhangers van Neset Temirci met de mededeling dat Neset weer live op Facebook was en dat Nico naar het meestal uren durende gelul van Temirci moest gaan luisteren. 

Wij vragen ons af hoe het kan dat onderstaande video al jarenlang op YouTube mag blijven staan terwijl er zoveel andere video's, waarin gewoon de waarheid wordt verteld door YouTube gecensureerd/verwijderd worden. In de video vertelt Neset Temirci hoe Willem-Alexander in het bijzijn van zijn moeder Beatrix en zijn broer Johan Friso een vrouw en een kind vermoorden. 

Neset heeft nog heel veel meer spectaculairs meegemaakt. Wij vroegen ons regelmatig af hoe dat toch allemaal in één leven kon passen. Nog meer past in ieder geval niet in dit artikel. Wij ergeren ons kapot aan gestoorde praatjesmakers zoals Neset Temirci die met hun achterlijke gedoe anderen, die serieus bezig zijn, meesleuren met hun volstrekte idioterie en daarmee in de hoek van de complotdenkers trachten te plaatsen. Wij zijn geen complotdenkers en letten heel goed op dat wij niet iets publiceren wat niet valt te bewijzen. 

Neset Temirci heeft inmiddels al zijn filmmateriaal van internet verwijderd. Wij hebben veel van zijn videobeelden opgeslagen dus kunnen datgene wat wij hier beweren onderbouwen. 

Wij kennen Temirci al jaren, want vrijwel overal waar wij komen, verschijnt Temirci ook. We zijn altijd met een grote boog om hem heen gelopen en hebben daar geen spijt van.  

Er zijn helaas nog veel meer idioten zoals Neset Temirci op internet actief.
Wij zijn onafhankelijk en brengen uitsluitend waargebeurd nieuws.   


Met veel dank aan >>> Dwight Sergio Samson van >>> RT Dutch
en >>> Salto TV
- RT Dutch - Nieuws scanner

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Nico van den Ham, Sectoren: Internetgekken, Gerechtelijke misdaad, Schurkenstaat der Nederlanden, Corrupte Reguliere Media, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Zelfmoord, Mensenrechtenschendingen.