KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 11 mei 2019

Andere kijk op geen hand geven na interview van PowNed met Gele Hesser Hannie Descendre

Ook wij vinden dat als iemand bereid is om met jou te gaan praten je hem of haar beter wel een hand kunt geven. Geen hand, maar wel praten rijmt niet met elkaar en het doet de sfeer tijdens een gesprek daarna absoluut geen goed. Ook niet als dat (belangrijke) gesprek met >>> leugenaar Mark Rutte is. Maar om nou zo'n drukte (op de sociale media) te maken over het wel of niet geven van een hand, terwijl diegene die geen hand kreeg niets anders doet dan zich zéér asociaal gedragen en daarmee immens veel ellende, leed, verdriet en (zelf)moord veroorzaakt, vinden wij ook overdreven.
Vooral na het beluisteren van het goede betoog van Desirée van Deurse van de Gele Hesjes bij Jeroen Pauw én de wijze woorden van Hannie Descendre bij PowNed denken wij er inmiddels nog meer zo over. Geef zo'n klootzak in het vervolg maar een hand, zouden wij zeggen, dan ben je van dat gezeik af. Verder hebben die 2 meiden, 
Desirée van Deurse en Hannie Descendre het heel goed gedaan!       Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Nico van den Ham. Sectoren:
Gerechtelijke misdaad, Schurkenstaat der Nederlanden, Corrupte Reguliere Media,
Zelfmoord, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking,  Mensenrechtenschendingen.

Parijs live: 26ste wekelijkse mobilisatie van Gele Hesjes in de hoofdstadMet dank aan RT France