KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 28 april 2019

Martine Fokkens, beter bekend als één van de twee 'ouwehoeren' wordt, vooralsnog, niet dakloos gemaakt!

Martine met haar advocaat tijdens de zitting
 
Melder van Misstanden Nico van den Ham, met name melder van misstanden bij de rechtspraak, had het met zijn voorspellingen betreffende uitspraken, voor de eerste keer, helemaal mis! 


Martine Fokkens mag in haar woning blijven en haar zoon, die Martine tijdelijk opvangt, wordt ook niet de straat opgesleurd! 

Op dinsdag 9 april jl. publiceerden wij de integraal audiovisueel opgenomen >>> rechtszitting op deze site.


Rechtszittingen

Nico heeft de afgelopen jaren ontelbare rechtszittingen bijgewoond, de dossiers van
de betreffende gerechtelijke procedures bestudeerd en tientallen van die rechtszittingen in beeld en geluid opgenomen en op deze website gepubliceerd. Het ging altijd om procedures betreffende geschillen tussen partijen waarvan de ene partij veel groter was dan de andere of tussen personen waarvan de rechter de ene persoon veel belangrijker vond dan die andere. 


Voorspellingen
Melder van Misstanden, Nico van den Ham, voorspelt na afloop van zo'n zitting
vrijwel altijd wat de beslissing van de rechter of een meervoudige kamer zal zijn.
Nico maakt zich met zijn voorspellingen vaak niet populair. Maar tot nu toe kwamen die voorspellingen altijd uit! Dat is niet omdat Nico zo slim is, maar omdat hij weet hoe het er aan toe gaat bij de Rechtspraak. Groot wint altijd van klein! Dit op een enkele uitzondering na, maar dat is dan om de rechtspraak toch nog wat te doen laten lijken.


Stem van de Straat
Voor het eerst had Nico het nu dan helemaal mis. Martine Fokkens mag in haar
woning in IJmuiden blijven terwijl Nico had voorspeld dat de bijna 77- jarige Martine meedogenloos de straat op zou worden gesleurd. De rechter heeft echter anders besloten en wij staan dan ook helemaal perplex.

Steve Brown
Ook Steve Brown, presentator van het TV programma >>> De Stem van de Straat en van de website >>> VOLKSNIEUWS AMSTERDAM NOIR was bij de zitting aanwezig. En ook Steve voorspelde dat Martine aanstonds de straat op zou worden gesleurd.
Zowel Steve als Nico hebben beiden grote problemen met hoe het er aan toe gaat bij de rechtspraak en steken dat via hun websites niet onder stoelen of banken. Ook in Steve Brown zijn TV-programma, De Stem van de Straat, komt de rechtspraak vaak negatief ter sprake. Dit alles tot grote ergernis van de Zwarte Toga Maffia!  


Kakken
Wij denken dan ook dat het besluit van de rechter vooral bedoeld is om de rechtspraak toch nog wat te laten doen lijken en om Steve Brown en Nico van den Ham te kakken te zetten. Wij verbaasden ons er ook al over dat we zo makkelijk toestemming kregen om te mogen komen filmen ondanks dat de tegenpartij daar ernstig bezwaar tegen had. Allemaal nog eens te zien en te horen in de video in dit >>> artikel


Misdrijven
Structureel zal er hierdoor bij de rechtspraak natuurlijk niets veranderen. Het plegen van misdrijven tegen grote groepen van de Nederlandse bevolking om die ene economie veilig te stellen en in rap tempo door te laten groeien gaat gewoon door! Welke economie? Deze >>> economie

Blij
Voor de leuke, lieve Martine Fokkens en haar tweelingzusje Louise zijn wij natuurlijk
heel blij. 'Maar pas op! Vele gerechtelijke addertjes zitten onder het gras. En die addertjes kunnen best nog roet in het eten gooien!'
Weer zo'n negatieve rot opmerking van 
pessimist realist Nico van den Ham.
Wij hopen dan ook dat Nico het opnieuw, hartstikke bij het verkeerde eind heeft!

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Nico van den Ham, Savannah Whitefield. Sectoren: Gerechtelijke misdaad, Schurkenstaat der Nederlanden, Corrupte Reguliere Media, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mensenrechtenschendingen.