KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 17 februari 2019

Nepnieuws bij de NOS vanaf a.s. maandag verleden tijd. Directeur Marcel Gerlauff toont begrip en grijpt in!

(Update: Helaas zijn wij, gelet op de reactie's op dit artikel, genoodzaakt te melden dat de tekst van dit artikel cynisch - richting NOS - is bedoeld.)
 
 
Giselle van Cann en Marcel Gelauff 

Tot ieders verbazing offerden NOS-nieuws hoofdredacteur Marcel Gelauff en plaatsvervangend hoofdredacteur Giselle van Cann hun vrije zaterdag op en kwamen gisteren speciaal naar kantoor om zo'n honderd demonstrerende Gele Hesje te woord te staan. Voor het gebouw lichtten de betogers hun standpunten toe en vertelden dat de NOS nepnieuws levert en het volk op misdadige wijze misleidt.  


Geschokt

Marcel Gerlauff en Giselle van Cann toonden zich zichtbaar geschokt! De verwachting is nu dan ook dat vanaf maandag 18 februari 2019 er bij de NOS  niets meer verzwegen zal worden en het Nederlandse volk niet meer met leugens zal worden geïndoctrineerd. 

Stoppen
Andere gecensureerde media zal na het zien van de beelden van de NOS én de video op de website van >>> Erik Groenendijk nu ook wel snel stoppen met het misleiden van de Nederlandse bevolking, zo wordt voorspeld.

Jeugdzorg
Didi de Vries en Erik Groenendijk klaagden over de NOS berichtgeving betreffende de misdaadgroepen Jeugdzorg en haar Landelijke Overkoepelende Belangen Organisatie:
de Rechtspraak. Groenendijk sprak over criminele rechters. 


Liegen
De verwachting is dan ook dat corrupte rechters, rechtbankpresidenten, ander hooggeplaatst misdadig justitieel tuig, maar ook politici, vanaf maandag aanstaande niet meer elke dag ergens in de media mogen komen liegen dat Nederland integer is qua rechtspraak en hiervoor verwijzen naar de lijst van het >>> World Justice Project.
Er heeft hierover niet eens onderzoek plaatsgevonden en dat kunt u lezen op de
>>> website van ir. Toon Peters.

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Nico van den Ham, Savannah Whitefield. Sectoren: Corrupte Reguliere Media, Censuur, Gerechtelijke misdaad, Misdaadgroep Jeugdzorg, Schurkenstaat der Nederlanden, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mensenrechtenschendingen.