KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 15 februari 2019

Rutte en zijn omvangrijke kliek blij met Gele Hesjes

De Gele Hesjes zang- en wandelmiddagen zijn voor de relatief kleine groep van
- de boven ons gestelden - een zeer duidelijke bevestiging dat zij door kunnen gaan
met het kapot maken van grote groepen medemensen ten voordele van hun
eigen >>> economie.

Zingende Gele Hesjes veroorzaken met hun wekelijkse wandeltochtjes inmiddels een averechts effect. Waren ze al met veel te weinig om daadwerkelijk iets te kunnen ondernemen, de deelnemersaantallen nemen wekelijks drastisch af. Een groot aantal NSB'ers, waar dit land zo rijk aan is, hebben zich aangesloten bij de Gele Hesjes. Hetzelfde geldt voor extreem rechts tuig. Hierdoor is het imago van de Gele Hesjes nog verder verslechterd dan dat het al was en daardoor worden de groepjes steeds kleiner en meer en meer Hessers haken af.

Het blijft alleen maar bij wandelen, zingen, roeptoeteren, met vlaggetjes vanaf viaducten naar automobilisten zwaaien en gezellig met elkaar staan brallen over hoe erg het allemaal wel niet is. Dat weten we onderhand wel van elkaar, maar Rutte en zijn omvangrijke misdaadkliek zijn dolblij met dit zoetsappige gedoe.

Inmiddels is Mark Rutte een groot fan van het liedje 'Rutte rot op'. Als de Gele Hesjes Rutte tegenkomen op het Binnenhof dan worden er geen inhoudelijke vragen gesteld en/of wordt er niets zinnigs tegen hem gezegd maar zingen de Gele Hesjes hem uit volle borst toe dat hij op moet rotten. Mark Rutte gaf, zo zagen wij, onmiddellijk gehoor aan die boodschap en maakte zich met een vergenoegde uitdrukking op zijn gelaat snel uit de voeten. Nooit eerder kwam Mark Rutte zo makkelijk ergens vanaf.

Inmiddels zingt Mark Rutte zelf: 'Rutte die lacht, Rutte die lacht, Rutte Rutte lacht zich kapot!'.


Het is triest voor diegenen van de Gele Hesjes die zich wel met goede bedoelingen hebben ingezet.

Door Nico van den Ham en Savannah Whitefield ondersteund door de redactie van
NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND. Sectoren: Gerechtelijke misdaad, Schurkenstaat der Nederlanden, Corrupte Reguliere Media, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Censuur, Mensenrechtenschendingen.