KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 10 februari 2019

Mededeling aan alle lieve Gele Hesjes Amsterdam en Nederland

Lieve mensen van de Gele Hesjes Amsterdam en Nederland. Ik heb de demonstratie van afgelopen zaterdag 9 februari in Amsterdam weer aangemeld. Het was wel de allerlaatste keer dat ik de aanmelding heb verzorgd. Dat heb ik ook in het aanmeldformulier vermeld. Erik Groenendijk, die de demonstratie deze week zou aanmelden, vroeg mij om het deze week nog voor één keer te doen. Hierna zal Erik of wie dan ook de volgende demonstraties zelf (moeten) aanmelden. Doet Erik of wie dan ook dat niet, dan is dat niet meer mijn verantwoording.

Ik doe niets meer betreffende de Gele Hesjes en ga mij weer met (het publiceren van) mijn eigen gerechtelijke procedures, misdadige schijnvertoningen én die van anderen bezighouden. Niet dat dat wat oplevert, maar wat moet ik anders?

Ik heb actie ondernomen voor het verder organiseren van het aangeboden gesprek met burgemeester Halsema en het organiseren van aangeboden TV-uitzendingen over de Gele Hesjes. Echter, ik maak mij belachelijk en ongeloofwaardig, omdat ik van alles heb afgesproken met personen waaronder de secretaresse van Femke Halsema. Die secretaresse (ik heb het rechtstreekse nummer van het Kabinet van de Burgemeester) heb ik direct die maandag na het gesprek met Halsema gebeld. Daarna heb ik noodgedwongen niets meer van mij laten horen, omdat er niemand van de Gele Hesjes nog interesse bleek te hebben in een gesprek met de burgemeester. Ik ben er erg achteraan gegaan, maar helaas zonder enig resultaat. De personen met de grootste mond, de daklozen bijvoorbeeld, lieten het afweten. Wel lees en hoor ik veel kritiek op Halsema zoals: 'die zal dat wat ze heeft toegezegd toch wel niet nakomen'. Ik heb helemaal niets met Halsema, maar ik kan mij voorstellen als het voor haar niet meer hoeft! Het is nu maar liefst 4 weken geleden nadat burgemeester Halsema ons een gesprek, met ook enkele wethouders, aanbood!

Verder moet ik van een aantal Gele Hessers, voornamelijk diegenen die niet uit Amsterdam komen, veel verzwijgen op mijn website en over bepaalde zaken liegen. Dat verdom ik, want ik ben niet van de misleidende NOS of welke andere staatsomroep/media dan ook!

Het is (en was ook voor mij) gezellig bij de Gele Hesjes in Amsterdam. Echter, in mijn leven is, net zoals dat overigens het geval is bij vele anderen die door ons regime en haar kliek kapot gemaakt zijn, geen ruimte voor gezelligheid. We hebben te maken met criminelen van het allerergste soort. Criminelen die tot nu toe nergens voor terugdeinzen.

Ik verkeer al lange tijd in een staat van enorme ellende en had mij, terwijl ik al jaren weet dat demonstreren een volstrekt zinloze bezigheid is, in mijn wanhoop aan de Gele Hesjes vastgeklampt. Ik vind het heel erg dat het allemaal gaat zoals het gaat, maar ik wandel, zing en ruzie in de alsmaar kleiner wordende groepjes niet meer mee. Er is en was geen ruzie in Amsterdam, maar in de rest van het land des te meer! Ik kan er wel om janken!

Ik hoop dat het met de Gele Hesjes toch nog wat wordt. Dat ik dit hier schrijf, wordt niet op prijs gesteld, maar stiekem verdwijnen is niet mijn stijl! Net zoals verzwijgen, liegen en bedriegen in mijn berichtgeving op mijn website ook niets voor mij is en ik daar dan ook niet aan mee wens te doen!

Oprecht heel veel succes allemaal! Vriendelijke groet, Nico van den Ham