KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 20 december 2018

Censuur minister Kasja Ollongren zegt louche Huis voor Klokkenluiders te gaan laten onderzoeken

D66 DDR censuur minister Kasja Ollongren 
Melders van misstanden
Het Huis voor Klokkenluiders, dat al bijna tweeënhalf jaar liegt melders van misstanden te helpen, wordt geleid door een man die niet op de juiste plek zit. Dat zeggen twee klokkenluiders, die zich in september hebben gemeld bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken. De corrupte minister Kasja Ollongren van de misdaadgroep D66 bralt nu dat zij de meldingen zal laten onderzoeken.

Voormalig hoofdofficier van justitie,
mr. Wilbert Tomesen


Commissie

De mogelijke misstanden rond de benoeming van Wilbert Tomesen tot voorzitter van het Huis voor Klokkenluiders worden met spoed onderzocht door een commissie, zo houdt Ollongren het onderworpen volk nu voor. Tomesen is een voormalig lid van één van de meest ellende, leed, verdriet en zelfmoord veroorzakende organisaties die ons land kent: het Openbaar Ministerie. Tomesen was daar hoofdofficier van justitie. Voormalig rechter, mr. Reinier van ZutphenNationale ombudsman
Een ander voormalig bendelid van justitie, de Nationale Ombudsman
mr. Reinier van Zutphen, zal de klachten van een andere klokkenluider over het algehele functioneren van het Huis voor Klokkenluiders en de administratie van de volksmisleidende organisatie gaan 'onderzoeken'.


NOS
Het Huis voor Klokkenluiders in Utrecht dat op 1 juli 2016 werd geopend, is één van de vele organisaties die door ons schurkenregime in het leven geroepen is om het onderworpen volk te doen laten geloven dat Nederland een rechtstaat is. De reguliere media, zoals vooral het staats-nepnieuwsmedium de NOS, helpt daar een handje bij. 

AIVD
In het bijna tweeënhalf jarig bestaan van het Huis voor Klokkenluiders zijn er veel personeelswisselingen geweest. Mogelijk heeft het Huis mensen aangesteld die geen NSB'ers mentaliteit hebben en daarom al weer snel zijn vertrokken. Eerder was er een oud-AIVD medewerker werkzaam bij het Huis, zonder dat zijn collega’s dat wisten.

Welkom
Een woordvoerder van het Huis liet woensdag weten dat melders van misstanden tijdens de onderzoeken gewoon welkom blijven. De woordvoerder zei er niet bij dat er nog nooit een klokkenluider door zijn louche organisatie is geholpen. 


Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Nico van den Ham, Savannah Whitefield. Sectoren: Klokkenluiders, NOS Nepnieuws, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mediacensuur, Mensenrechtenschendingen. Gerechtelijke misdaad, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking.