KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

maandag 15 oktober 2018

Nico van den Ham doet aangifte tegen rechter mevrouw mr. C.M.A.T. van der Geest

Misdrijf
De enorme gerechtelijke zwendel
die plaatsvindt in het strafproces,
wat is voortgekomen uit het levensingrijpende misdrijf dat rechter, crimineel >>> mr. C.L.J.M. de Waal op mij, klokkenluider Nico van den Ham, heeft toegepast, veroorzaakt voor mij enorm veel werk.


Problemen
Maar liefst 5 officieren van justitie, die achtereenvolgens op de zaak zijn gezet, 2 rechters en het kantoorpersoneel van zowel het Openbaar Ministerie als de rechtbank hebben er de afgelopen tijd, met zijn allen middels hun justitiële gesjoemel, voor gezorgd dat ik in nog meer in vrijwel onbeheersbare (financiële) problemen ben gekomen dan dat ik al zat.  


Tijd
Al deze gerechtelijke zwendel kost mij zo veel tijd, dat ik er niet aan toe ben gekomen om alles wat met deze rechtszaak misdadige schijnvertoning te maken heeft op tijd te publiceren. Om uiteindelijk toch een volledige verhaal te kunnen publiceren gaan we gewoon door met het plaatsten van de documenten. 

Artikel 12 procedures
Klik, om te zien hoe vuil het er bij de rechtspraak aan toe gaat, op de links die leiden naar de aangifte die ik jegens rechter, mevrouw mr. C.MA.T. van der Geest deed, de bijlagen en de afwijzing van de aangifte. Als ik daar de kans voor krijg, ik weet
niet wat er met mij gaat gebeuren, ga ik artikel 12 procedures starten tegen rechter C.M.A.T. Van der Geest en de officieren van justitie >>> mr. Alexandros Sarantoudis, >>> mr. Judeska Hooker en >>> mr. T.L. Lautenbach.  


>>> Aangifte Van der Geest

>>> Bijlage 1

>>> Bijlage 2

>>> Afwijzing aangifte Van der Geest

Nico van den Ham i.s.m. de redactie van NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Schurkenregime, Gerechtelijke misdaad, Klassenrechtspraak, Mediacensuur, Mensenrechtenschendingen.