KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 21 september 2018

Erwin Lensink waxinelichthoudergooier naar de Gouden Koets weer terug in de Van Der Hoeven Kliniek

(Update 18.00 uur:  Voor alle, best wel vele, lieve mensen die zich zorgen hebben gemaakt om Erwin Lensink. Ik heb net uitgebreid met hem gesproken. Hij klinkt enigszins opgewekt en hij heeft, zoals ik ook wel van hem had verwacht, zich keurig gedragen! Daarom, hoog tijd om hem onmiddellijk zijn volledige vrijheid terug te geven dacht ik zo. Nico) Erwin Lensink is vrijwillig teruggekeerd naar de Van der Hoeven Kliniek. Zo hebben wij uit zeer betrouwbare bron vernomen. Erwin was vlak voor Prinsjesdag niet van zijn dagelijkse uurtjes onbegeleid verlof terug gekeerd naar de Kliniek. 


Op de dag voor Prinsjesdag viel de politie vrijwel op hetzelfde tijdstip de woningen van  Andrea Mossel (Nijmegen) en >>> Nico van den Ham (Amsterdam) binnen. 

Het één en ander haalde de landelijke pers. Nadere bijzonderheden, als die er al zijn, inzake de terugkeer van Erwin ontbreken. 

Zie ook:

>>> Politie valt woningen Nico van den Ham en Andrea Mossel binnen
        op zoek naar ontsnapte Erwin Lensink, waxinelichthoudergooier
        naar de Gouden Koets


Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Gerechtelijke misdaad, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mediacensuur, Mensenrechtenschendingen.

Media-maffia baas, John de Mol, tracht Rob Brockhus van de Sociale Databank Nederland ook te censureren

Gisteren stond Rob Brockhus, redacteur van de Sociale Databank Nederland, heel even voor de rechter. Heel even maar, want eenmaal in de rechtszaal kwamen Rob en zijn aanhang erachter dat het om een een zogenaamde bulkzitting ging. Bulkzittingen zijn rechtszittingen die de incasso maffia, samen met haar Landelijke Overkoepelende Belangenorganisatie >>> De Rechtspraak, organiseert en waar het 'klootjesvolk' aan de lopende band kaalgeplukt wordt. Zo'n 40 mensen zaten gisteren met plastic supermarkt draagtasjes, met daarin hun papieren, te wachten totdat zij aan de beurt waren. Het geld eisende deurwaarderstuig is vrijwel nooit bij zo'n zitting aanwezig, omdat zij het volste vertrouwen hebben in de met hun samenwerkende rechters. Rob Brockhus was gelukkig als eerste aan de beurt zodat iedereen kon horen hoe hij aan de rechter vertelde dat hij zich ongelijk behandeld voelt door het ANP. Eigenaar van het ANP is multimiljardair John de Mol. John de Mol jaagt, wellicht in samenspan met de overheid ons schurkenregime, op klokkenluiders. Rob Brockhus is zo'n klokkenluider en heeft 20 jaar geleden een paar foto's op zijn website geplaatst van het ANP. Elke dag plaatsen duizenden mensen artikelen en foto's die zij uit kranten en websites hebben gekopieerd op internet. Al die mensen worden niet aangeklaagd. Kritische websites wel. Dat is ongelijke behandeling. Rob vertelt het verder in de video.


Meer over deze kwestie op de website van >>> Sociale Databank Nederland

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Gerechtelijke misdaad, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mediacensuur, Mensenrechtenschendingen.