KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

maandag 23 juli 2018

Advocaten stoppen met advocatuur vanwege lage vergoedingen en bedreigingen door corrupte rechters.

HEMA 
Onlangs melde het gecensureerde tv-programma, EenVandaag (video), dat sociale advocaten ermee stoppen omdat zij het financieel niet meer kunnen redden. Ons was allang bekend dat je meer verdient met het verkopen van warme worsten bij de HEMA dan voor advocaatje spelen voor Jan met de Pet. Maar wat de staatsomroep er niet bij mag vermelden en dat dan ook misdadig genoeg niet doet, is dat veel advocaten ook nog eens zwaar door corrupte rechters èn hun eigen beroepsorganisatie, de Orde van Advocaten, worden bedreigd! Verder lezen onder de video...Dat bedreigd worden door rechters geldt niet voor veel geld verdienende zogenaamde Zuidas advocaten. Ook zij weten (dat is hen wel ingeprent) hoe de rechters het willen hebben en handelen daar dan ook naar. Ga je toch tegen zo'n rechter in dan wordt je er bij zo'n groot, gerenommeerd crimineel advocatenkantoor uit geflikkerd en dan doe je niet meer mee aan die ene, vuile economie. Welke economie? Deze >>> economie.  

Bedreigen
Meer en meer krijgen wij meldingen over advocaten die door rechters en raadsheren, rechtstreeks, of via één van de kliek leden van de Rechtspraak, bijvoorbeeld de Orde van Advocaten, worden bedreigd! Die meldingen krijgen wij van verschillende slachtoffers van corrupte rechters. Tot onze verbazing beginnen advocaten hier (in hun wanhoop?) enigszins met hun cliënten over te praten. Zij geven schoorvoetend toe dat zij door rechters en raadsheren worden bedreigd en daardoor voor hun cliënt veel dingen niet kunnen doen!  

Bang
Sinds enige tijd zijn er ook wat advocaten die rechtstreeks aan ons vertellen hoe zij door rechters worden bedreigd! Helaas zijn de meesters in de rechten bang! Zo bang dat zij dit niet voor onze camera durven te verklaren. Perskaartjournalisten, dus ook EenVandaag, weigeren categorisch hierover te melden. Alles maar dan ook alles wordt in het werk gesteld om de Schurkenstaat der Nederlanden op een rechtsstaat te doen laten lijken. Onder andere Frits Wester (RTL4), weet nog steeds >>> nergens van.

Misdrijven
Ondertussen passen criminele rechters, in samenwerking met hun omvangrijke kliek, lachend, schaamteloos en openlijk (wie maakt ons wat) steeds meer en steeds zwaardere misdrijven toe op onschuldige burgers. De zelfmoorden van de in het nauw gedreven burgers nemen fors toe!  

Begrip 
Doordat wij steeds meer meldingen krijgen over èn van advocaten die beweren dat zij door rechters worden bedreigd èn omdat ons langzamerhand duidelijk wordt dat een sociale advocaat vaak minder overhoudt dan iemand met een bijstandsuitkering, kijken we inmiddels wat anders tegen die sociaal advocaten aan. Dat neemt niet weg dat wij vinden dat ze absoluut verkeerd bezig zijn en daarom behoren (op een enkele uitzondering na) tot de kliek van de grootse, meest ellende, leed, verdriet en zelfmoord veroorzakende organisatie die ons schurkenland kent, de Rechtspraak.  

Onderworpen
Advocaten zijn, op wat enkele uitzonderingen na, net als het overgrote deel van het volk, onderworpen. Nota bene advocaten pikken alles wat hen op onrechtmatige wijze door rechters wordt voorgeschoteld en laten zich bedreigen! Maak in grote getale het werk van de abjecte rechters onmogelijk is onze oproep! Meerdere malen riepen wij het volk hiertoe al op. Daarop kregen we veel reacties met nog meer verhalen betreffende ellendige situaties veroorzaakt door criminele rechters. Inhoudelijke reacties betreffende onze oproep bleven uit. 

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND: Sectoren: Advocatuur, Zelfmoord, lassenrechtspraak, Gerechtelijke Misdaad in Naam van de Koning, Mensenrechtenschendingen, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking.