KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 19 juni 2018

Adviezen van Nico van den Ham aan Erwin Lensink waxinelichthoudergooier naar de Gouden Koets

Erwin Lensink moet vrij!

Opgesloten
Erwin Lensink, landelijk bekend van het gooien van een waxinelichthouder naar de Gouden Koets in 2010, zit nu al weer meer dan 2 jaar opgesloten in een TBS-kliniek. In totaal heeft Erwin maar liefst 5 jaar van zijn jonge jaren opgesloten gezeten. 

Bezoek
Op vrijdag 15 juni jl. gingen Andrea Mossel en Nico van den Ham op >>> bezoek bij Erwin. Een medewerkster van de Van der Hoeven Kliniek vertelde aan Andrea en Nico dat zij Erwin zo snel mogelijk uit de kliniek wil ontslaan. Erwin gelooft dat niet, omdat een rechter dat moet gaan beslissen. De zogenaamde RM (= Rechterlijke Machtiging) 'moet er af' en dan is Erwin gedeeltelijk vrij om te gaan. Wel moet hij dan 'begeleid wonen'. Dat betekent samen met zo'n zes andere gestoord verklaarden in een woning
en dat is iets wat Erwin begrijpelijkerwijs helemaal niet wil. Enige tijd geleden boog een rechter zich al over de kwestie, maar Erwin wraakte die rechter. Logischerwijs komt er binnenkort weer een nieuwe zitting en daarom hebben wij voor Erwin wat serieuze adviezen waarvan wij hopen dat hij die opvolgt!


Zachtaardig
Eerst moet ons nog even van het hart dat wij Erwin kennen als een intelligent en uitermate zachtaardig persoon! Weliswaar heeft Erwin een, door ons schurkenregime ongewenste, grote (goudeerlijke) bek, maar verder doet Erwin geen vlieg kwaad.
Echter, als er niet genoeg aandacht is voor het door hem naar voren gebrachte
immense onrecht, gaat Erwin met dingetjes gooien! Zo heeft Erwin een boek over
mr. Joris - pedo doofpot - Demmink èn een boek dat gaat over de moord op Marianne Vaatstra bij een politiebureau en een museum door de ramen naar binnen gegooid.
Ook Erwin Lensink maakt fouten en had niet gezien dat die ramen van dat politiebureau en museum niet open stonden. Er ontstond dus wat glasschade en daarom zit Erwin Lensink nu al weer meer dan 2 jaar onder een streng regime vast!

Morsdood
Één van onze adviezen aan Erwin Lensink, voor als hij ooit nog vrij komt, is dan ook: als je weer wat aandacht wilt, gooi geen boeken door de ramen van politiebureaus en musea, maar huur een auto. Huur een auto Erwin, drink veel bier en rijdt met die auto één of twee van de onzen, dus geen door rechters belangrijk geachte personen, morsdood! Dat mogen gerust ook kinderen zijn als het maar geen kinderen van de boven ons gestelden zijn! Je hebt dan veel aandacht van het gewone volk! Rechters Crimineel, gerechtelijk Zwart Toga Tuig daarentegen vindt dat doodrijden met een dronken kop, zonder rijbewijs en onverantwoordelijk te hard rijden of een combinatie daarvan helemaal niet zo erg! Echt waar Erwin, gewetenloze, misdadige rechters hebben er volstrekte schijt aan als het gewone volk elkaar vermoordt. Daarom krijg je voor dat moorden alleen maar 120 uur taakstraf van de toga criminelen! Dat dat echt zo is, kun je hier >>> hier >>> hier >>> hier >>> hier >>> hier lezen Erwin en zo kunnen we nog lange tijd doorgaan, maar dan gaat het om 240 uur taakstraf
voor het doodrijden van een >>> Jan met de Pet en zo kunnen we nog lang doorgaan >>> doorgaan met >>> lezen hierover!


Vrij komen
Het bovenstaande advies aan Erwin Lensink is voor als hij ooit weer vrij is.
Hieronder onze adviezen aan Erwin om vrij te komen! 

Erwin moet aan de enge psychiaters vertellen dat het gif geneesmiddel dat zij
regelmatig bij hem inspuiten eindelijk begint te werken en hij daardoor nu ook
vindt dat het niet zo erg is als bijvoorbeeld een lid van de VVD-misdaadgroep,
een >>> (hoge) rechter of officier van justitie, zijn justitiële snikkel, al dan niet >>> tegen betaling, in één van onze minderjarige burgerkinderen steekt. 


Straffen
Ook moet Erwin aan de Zyprexa spuiters kenbaar maken dat hij nu wel inziet dat het heel, heel erg is om wat aandacht te vragen door een waxinelichthouder tegen de Gouden Koets van onze Koninklijke graai-maar-raak-bijstandsfamilie aan te gooien. Erwin moet te kennen geven dat hij nu wel inziet dat zoiets door integere rechters met jarenlange gevangenschap moet worden bestraft.

Rutte 
'De Zyprexa heeft goed geholpen mijnheer de psychiater, spuit er alstublieft nog
meer in! Rutte is een fijne, eerlijke kerel! Rechters zijn zeer integer zo wijst een >>> onderzoek uit. Jeugdzorg is absoluut geen misdaadgroep. Geldbanken belazeren geen burgers. Medemensen dakloos maken en/of houden is geen misdaad enz. enz'. 


Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND: Sectoren: Psychiatrie, pedofilie,
>>>
Andrea Mossel, Klassenrechtspraak, 
Mensenrechtenschendingen, Gerechtelijke misdaad in Naam van de Koning, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking.