KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

maandag 18 juni 2018

Nico van den Ham bezoekt samen met Andrea Mossel Erwin Lensink in de Van der Hoevenkliniek in Utrecht

Deel 1
Joris Demmink

In juni 2016 werd - de waxinelichthoudergooier naar de Gouden Koets - Erwin Lensink gearresteerd. Dat was kort nadat de voormalige hoogste baas van justitie, mr. Joris - pedo doofpot - Demmink, in de Amsterdamse rechtbank werd verhoord. Erwin Lensink was daar toen nog bij.

Bezoek

Erwin werd opgesloten in een GGZ-instelling in Doetinchem waar Nico van den Ham hem destijds bezocht. Nico en Erwin spraken tijdens dat bezoek langdurig met elkaar. Die gesprekken zijn op video vastgelegd >>> deel 1: 34 min.  >>> deel 2: 105 min. 

Overgeplaatst 
Enige tijd na dat bezoek werd Erwin via allerlei omwegen overgeplaatst naar een andere, veel zwaarder beveiligde, GGZ-inrichting. Nico heeft toen heel veel uren besteed om er achter te komen waar Erwin zat.  
>>> Erwin Lensink, Waxinelichthoudergooier Gouden Koets door Nederlandse            Staat van aardbodem weggevaagd?

Utrecht
Op een gegeven moment kwamen wij toch achter de verblijfplaats van Erwin en dat was de zwaarbeveiligde Van der Hoeven Kliniek in Utrecht. Maandenlang heeft Nico daarna getracht in contact te komen met Erwin. Op een gegeven moment was de situatie echter zo gespannen dat, als Nico de kliniek belde de telefoonverbinding direct werd verbroken. Plotsklaps, na het indienen van enkele klachten daarover, was er een ommekeer. Nico mocht Erwin bezoeken en bellen zoveel hij wilde. Wel moest Nico eerst door de Van der Hoeven Kliniek worden gescreend!
  

Handen
Op 24 april 2017 heeft Nico Erwin voor het eerst in de Van der Hoeven Kliniek bezocht.
Daar zijn geen beelden van, want in de Van der Hoeven Kliniek worden o.a. beeld- en geluidsdragers bij binnenkomst tijdelijk in beslag genomen. Je mag je handen wel mee naar binnen nemen, dus kon Nico na lange tijd Erwin eindelijk weer eens de hand schudden. Nico trof Erwin in een uitermate pessimistische maar, zoals altijd, realistische gemoedstoestand aan.   


Bergafwaarts
Daarna ging het lange tijd weer zeer slecht met Erwin Lensink. Erwin wilde niemand meer op bezoek hebben en Nico was de enige die Erwin af en toe nog mocht bellen.
Die gesprekken duurden slechts zo'n 3 minuten. Niets had nog zin, zo deelde Erwin telkens mede. Ook dat bellen was absoluut zinloos, zo stelde Erwin keer op keer. Het lag absoluut niet aan Nico of wie dan ook zo vertelde Erwin, die altijd rekening houdt met de gevoelens van een ander, maar niemand mocht op bezoek komen. 


Gifstoffen 
Wij vermoeden dat het immens grote lichaam van Erwin Lensink inmiddels anti-gifstoffen heeft opgebouwd tegen het Zyprexa gif wat Erwin bij grote regelmaat door enge psychiaters in zijn reet gespoten krijgt. Sinds enige tijd is Erwin weer gewoon zichzelf. Afgelopen vrijdag heeft Nico van den Ham, samen met Andrea Mossel, Erwin bezocht. Erwin is weer strijdbaar en wil eruit! 

Verlof
Erwin mocht al enige tijd zo af en toe een dag zonder begeleiding de straat op. Op 5 mei jl. was het feest en Erwin dronk, zoals zoveel mensen dat op die dag deden, bier.
Bij terugkomst in de Van der Hoeven kliniek overtrof de bierlucht die uit de strot van Erwin kwam de stank van het ingespoten Zyprexa gif. De Van der Hoeven crew rook dat en Erwin mocht voorlopig niet meer met dag-verlof. 


Rechter
Ook plaatst Erwin weer artikelen op internet die gaan over wat er allemaal mis is in
de verkapte Schurkenstaat der Nederlanden. Gevolg daarvan was weer dat er een vervelende rechtszitting is geweest. Die rechtszitting vond achter gesloten deuren plaats in de krochten van de Van der Hoeven Kliniek. Die zitting ging over het opheffen van de rechterlijke machtiging (RM). Zo'n RM is nodig om Erwin nog langer opgesloten te houden. Erwin heeft de rijdende rechter, die naar de Van der Hoeven Kliniek was gereden om die zitting te doen, gewraakt. Erwin wacht nu op de behandeling van dat wrakingsverzoek. Mogelijk duurt dat nog enige tijd, want een wrakingskamer die zo'n wrakingsverzoek behandelt, bestaat uit 3 rechters. Die rechters moeten allemaal naar de Van der Hoeven Kliniek komen. Dat moeten dus 3 rijdende rechters zijn en zie die maar eens zo gauw bij elkaar te krijgen. Wij weten overigens de uitslag van die wrakingszitting al: verzoek afgewezen! 


Vrijheid 
De mevrouw van de Van der Hoeven Kliniek, die Andrea Mossel heeft gescreend voordat zij samen met Nico naar Erwin mocht, vertelde dat het doel van de Van der Hoeven Kliniek was Erwin weer zo snel mogelijk de wereld in te sturen. Erwin moet dus zo snel mogelijk vrij worden gelaten volgens die mevrouw. Erwin zelf gelooft niet in dat verhaal en denkt dat het niet waar is. 

Normaal
Wij hebben Erwin geadviseerd om eens een beetje normaal te gaan doen! Dat is absoluut nodig om weer vrij te komen, hebben we erbij verteld! De definitie van normaal is: zoals de meesten doen.

Deel 2
Het volgende artikel zullen we ook aan Erwin Lensink wijden. In dat artikel zullen wij hem (Erwin leest de artikelen op deze site ook) nog eens schriftelijk adviseren, mondeling deden wij dat al, wat hij naar onze mening nu moet gaan doen om zo snel mogelijk uit de Van der Hoeven Kliniek te komen. 

Andrea Mossel
Tot slot nog even iets over Andrea Mossel. Andrea is een spontane, vriendelijke en mooie meid. Andrea kende Erwin niet persoonlijk. Toch kwam Andrea afgelopen vrijdag van ver weg naar de Van der Hoeven Kliniek om zich in te zetten voor Erwin Lensink. Andrea komt ook op voor de rechten van het dier! Door dit alles heeft Nico van den Ham veel respect gekregen voor Andrea Mossel. Bij het afscheid afgelopen vrijdag, kreeg Erwin drie dikke kussen van Andrea op zijn wangen. Jammer dat we die kop van Erwin, die hij op dat moment trok, niet hebben kunnen filmen anders hadden we dat hier zeker geplaatst! Bedankt Andrea! Top! 

De Facebookpagina van Andrea Mossel, klik >>> hier

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND: Sectoren: Psychiatrie, Zelfmoord,  Klassenrechtspraak, Gerechtelijke misdaad in Naam van de Koning, Mensenrechtenschendingen, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking.