KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 7 juni 2018

Peter R. de Vries in zaken en opent bloemenstallen.

Peter R. de vries
Flop
Zijn programma 'De Raadkamer' is
een grote flop. Zijn nog niet zo lang geleden geopende advocatenkantoor loopt ook al slecht. Daarom gaat
Peter R. de Vries in de bloemenhandel.

Rechters
De misdaadverslaggever opent in week 27 in alle gerechtsgebouwen in Nederland, waar rechtszittingen worden gehouden, een bloemenstal. De Vries biedt uitsluitend boeketten uit het duurdere segment aan. Een boeket van onder de 150 euro zul je niet vinden in de stallen van Peter die onder de naam: 'Bloemen voor Rechters | Peter R. de Vries' zullen opereren.Mr. Henk Naves

Het concept is bedacht door de Amsterdamse rechtbankpresident, mr. Henk Naves.
De dure, exclusieve boeketten kunnen, vóórdat een rechtszitting begint, aan de rechter(s) of raadsheren worden gegeven. De boeketten worden voorzien van een grote kaart. Die kaarten zijn ook in de bloemstallen van Peter, vanaf 15 euro, te koop. Op zo'n kaart wordt duidelijk de naam geschreven van de rechter of raadsheer die het boeket cadeau krijgt. De boeketten zullen door de bodes, voordat de zitting begint, in vazen her en der in de rechtszaal worden neergezet. Bloemen die elders zijn gekocht, mogen niet in de rechtbanken of gerechtshoven worden meegenomen!
 

NOS
Alle bloemenstallen zullen door de bedenker van het concept, de Amsterdamse rechtbankpresident mr. Henk Naves en Peter R. de Vries, van 2 tot en met 6 juli officieel worden geopend. Let op: dit is nepnieuws! Voor meer nepnieuws abonneert u zich op een krant of kijkt en luistert u naar de journaals van de NOS, RTL en andere nepnieuws programma's van de reguliere media. 

Eerlijk
Voor eerlijk nieuws blijft u op deze site en leest u bijvoorbeeld de onderstaande artikelen nog eens:

>>> Open brief President Rechtbank A'dam mr. Henk Naves

>>> Vermomde Peter R. de Vries betrapt bij binnensluipen woning                               vrouw (video)

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND: Sectoren: Nepnieuws Klassenrechtspraak, Gerechtelijke misdaad in Naam van de Koning, Mensenrechtenschendingen, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking.