KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 19 april 2018

Burgemeester van Den Helder, Koen Schuiling, niet tevreden over ontruiming Rob Scholte Museum!

Ontheemd
Vanmorgen hadden wij even telefonisch contact met de afgelopen dinsdag dakloos-gemaakte kunstenaar, Rob Scholte. Scholte meldde ons dat hij zonder vrouw en kinderen ergens verblijft op een onderduikadres. 'Wij zijn totaal ontheemd', zo vertelde Rob aan Melder van Misstanden, Nico van den Ham. 

Bevredigd
Burgemeester Koen Schuiling
(misdaadgroep VVD)
Lijsje, de vrouw van Rob, hun kinderen en de kat verblijven elders. Niemand van de 5 gezinsleden slaapt gelukkig op straat maar de gevolgen van de ontruiming zijn niet beheersbaar, zoals dat dan gaat. Daar bovenop komt nu dat de burgemeester van Den Helder, VVD-gluiperd, Koen Schuiling, de ontruiming van het gezin Scholte en het museum hem niet genoeg heeft bevredigd! 


Satanisch genoegen
Zoals wij dat veelal zien bij rechters, officieren van justitie, VVD'ers, deurwaarderstuig, politie en nog veel meer aan de Staat der Nederlanden gerelateerd schorem, schept Schuiling er een satanisch genoegen in om Scholte en zijn gezin nog meer kapot te maken dan dat zij afgelopen dinsdag al kapot gemaakt zijn! 

Beslag
Op alle bezittingen van de kunstenaar heeft de VVD'er beslag laten leggen. Dat geldt dus ook voor de kunstwerken van Rob en die van anderen die ook in het museum hingen of stonden! De peperdure ontruiming van het museum zal waarschijnlijk worden betaald door de kunstwerken voor een habbekrats te veilen. Tevens verklaarde Scholte dat Koen Schuiling er ook op uit is hem failliet te laten verklaren! 

Tegenpartij
Wij roepen het al tientallen jaren, eenmaal dakloos gemaakt, dan komt het nooit meer helemaal met je goed. Of dat ook voor de 'grote' kunstenaar Rob Scholte geldt? We weten het niet, maar vrezen het ergste. We hebben al meer 'groten' volledig kapot gemaakt zien worden! Als de tegenpartij maar veel groter of belangrijker wordt geacht dan jij, zo is inmiddels onze ervaring.  

Beangstigend
Wij zien steeds meer medemensen kapot gemaakt worden voor een klein groepje
>>> boven ons gestelden. Tevens zien wij, op wat enkele uitzonderingen na,
dat de onderworpen bevolking het zich meer en meer gedwee laat welgevallen. 


Natuurrecht
Het natuurrecht is een veel hoger en beter recht dat niet uit de wil van de overheid is voortgevloeid. Dat recht is ons als van nature gegeven. Natuurrecht; een voor elk menselijk individu geldend recht, te herkennen via de menselijke rede! De extreem criminele, allesverwoestende, gevaarlijke reguliere media hebben die rede bij de meesten van ons reeds uit de hersenen gespoeld! 'Nederland is een rechtstaat', is elke dag wel ergens in de media te lezen of te horen. Herhaling is de kracht van de reclame! 'Nederland is een rechtsstaat, zo vindt inmiddels ook het grootste deel van het gehersenspoelde, onderdanige Nederlandse volk. Angstaanjagend! 

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND: Sectoren: Politiek,  Klassenrechtspraak, Gerechtelijke misdaad in Naam van de Koning, Mensenrechtenschendingen, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking.