KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 27 maart 2018

Rule of Law Index van het World Justice Project blijkt net zoals de Nederlandse rechtspraak; pure oplichting!


Corrupte rechtbankpresidenten, rechters, advocaten, politici en perskaart-journalisten verwijzen zonder enige schaamte naar regelrechte nep-uitslagen.  Bewijzen die onomstotelijk aantonen dat De Rechtspraak en haar kliek tot op het bot verrot is, stapelen zich op maar worden door de politiek én staatspers categorisch geweigerd.  
Feiten
Al in 2016 meldden wij >> Nederlandse rechtspraak in wereldtop pure misleiding
Dat artikel schreven wij op basis van logica, eigen ervaringen vanuit rechtszalen en bestudering van vele dossiers van onszelf en anderen. Bovendien kon het ook toen als een feit kan worden gezien dat rechters criminelen van de allerergste soort zijn omdat dat feit niet benoemd en, erger nog, niet onderzocht mag worden!

Louche 
Sinds enige tijd hebben wij ook toegang tot bewijs dat aantoont dat de louche organisatie, World Justice Project, met haar Rule of Law Index het Nederlandse volk gigantisch aan oplichten is. 

Onderzoek 
Een van de onzen, niet de minste, heeft gedegen onderzoek gedaan naar de totstandkoming van de Rule of Law Index van het World justice Project. Daarbij is vast komen te staan dat het 'toonaangevende' World Justice Project onderzoekgegevens van 2016 heeft misbruikt voor de uitslag van de Rule of Law Index van 2017/2018! 

Advocatenkantoren
Verder is naar voren gekomen dat als het World Justice Project zo af en toe eens de mening wil weten, betreffende de kwaliteit van de Nederlandse rechtspraak, die mening dan in haar 'onderzoek' voornamelijk vraagt aan 'professionele' beroepspartijen. Dat zijn dan meest de dure, gerenommeerde corrupte, advocatenkantoren. Partijen die er het grootste belang bij hebben dat het gewone, door de reguliere media geïndoctrineerde, onderworpen volk blijft geloven dat de rechtspraak géén veel ellende, leed, verdriet en zelfmoord veroorzakende organisatie is en niet een organisatie die uitsluitend de belangen, ofwel de economie dient van een relatief kleine groep mensen. Welke economie?... Deze >>> economie.

Huishoudens 
Verder is er nog een kleine groep huishoudens, die nog nooit een rechtszaal van
binnen heeft gezien, bevraagd. Diegene die dit alles heeft onderzocht, we noemen
de persoon maar even - onze onderzoeker - heeft veelvuldig contact gehad met het World Justice Project en met organisaties waar het WJP gedeelten van haar 'onderzoeken' aan heeft uitbesteed. Onze onderzoeker is daarbij zover gegaan, dat de directeur van het World Justice Project uit Amerika er op aan heeft gedrongen om een telefonisch gesprek te hebben met hem. Om onze onderzoeker moverende redenen is hij daar niet op ingegaan. 


Reguliere Media   
Onze onderzoeker wilde lange tijd niet dat wij het bovenstaande zouden publiceren op onze website. Hij wilde graag dat eerst een landelijk dagblad, of andere grote reguliere media, aandacht aan deze kwestie zouden gaan besteden. Kleine websites met een bereik van enkele duizenden bezoekers per dag zetten niet echt zoden aan de dijk, moet onze onderzoeker hebben gedacht. Lange tijd kregen wij dan ook van hem geen toestemming om het bovenstaande te publiceren. Nu onze onderzoeker wel in de gaten heeft dat de reguliere media absoluut niet van plan is de bevindingen van hem aan het onderworpen Nederlandse volk kenbaar te maken, kregen we uiteindelijk toch toestemming voor publicatie. 

Bewijzen
Wij publiceren geen bewijs van datgene van wat wij over het World Justice Project beweren! Het abjecte Word Justice Project én de Rechtspraak Zwarte Toga Maffia klaagt ons maar aan wegens smaad en laster als dit artikel hun niet bevalt. Smaad en laster, dé synoniemen bij De Rechtspraak voor het woord: waarheid. Wij verwachten echter niet dat zij ons zullen aanklagen. Verliezen doen we het natuurlijk altijd, maar de criminelen zijn veel te bang dat er dan nog meer publiciteit van komt en dat willen ze niet. Die paar duizend bezoekers per dag op NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND zijn, in samenwerking met de staatsmedia, nog wel te handelen voor Nederlands grootste, meest ellende, leed en >>> zelfmoord veroorzakende misdaadgroep; De Rechtspraak.

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND: Sectoren: onderzoek, Zelfmoord, Gerechtelijke misdaad in Naam van de Koning, Mediacensuur, Klassenrechtspraak, Mensenrechtenschendingen, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Vrije meningsuiting.