KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 4 maart 2018

Grootste, gevaarlijkste, nepnieuws-leverancier; de NOS komt morgen met haar nepnieuws-show

  Volksmisleider, Rob Trip

Luguber 
Op maandag 5 maart, om 20.30 uur zal de keurig overkomende, maar o zo gevaarlijke volksmisleider, Rob Trip, samen met zijn nieuwe collega, de maagdelijk-ogende, voorleesmoeder, Amber Brantsen, voor de NOS, een zogenaamde nepnieuws-show presenteren. Het lugubere duo zal daarmee worden geholpen door hoofdredacteuren van de gecensureerde staatskranten, corrupte politici die veel belang bij nepnieuws hebben, zogenaamde professionele factcheckers en correspondenten van de staats-NOS in 
-nota bene- Moskou, maar ook in Washington, Berlijn en Brussel.
Propaganda
De NOS, zelf bekend van het fabriceren van propaganda en nepnieuws, zal, zo is onze verwachting, beschuldigend wijzen naar de alternatieve, eerlijke media die eerlijk (op uitzonderingen na) maar, voor ons schurkenregieme en haar tot op het bot verrotte >>> kliek, ongewenst nieuws verspreidt.Social media
De staatspropaganda van totalitaire indoctrinatie, die allang aan de gang is, zal met
deze rechtstreekse lange nepnieuws uitzending nog eens extra worden opgevoerd. Eerlijke goedwillende mensen die artikelen op hun websites, Facebook, Twitter en andere social media publiceren zullen, zoals ook al lang plaats vindt, verder kapot worden gemaakt, zo verwachten wij. 


Herhaling
Wij houden ons hart vast want de NOS heeft macht, heel veel macht! Bovendien is herhaling de kracht van de reclame zoals iedereen wel weet en de NOS heeft elke dag al vele nepnieuws shows in de vorm van haar dagelijkse volksverlakkende, indoctrinerende journaaluitzendingen. 

Journalisten
Wij maken gelet op het bovenstaande gebeuren het volgende nog bekend: vrijwel alle perskaartjournalisten van zowel landelijke als regionale kranten, programmamakers zoals presentatoren van reguliere tv- en radiostations zijn de afgelopen jaren door vele slachtoffers van criminele rechters (voornamelijk civiele recht) één of meerdere keren benaderd. De meeste slachtoffers van de toga-criminelen, hebben daarbij duidelijk kenbaar gemaakt dat zij onomstotelijk bewijs kunnen overleggen betreffende de ingrijpende misdrijven die corrupte klassenrechters op hen en vaak ook op hun kinderen hebben toegepast! Op een enkele uitzondering na hebben de slachtoffers van diegenen van het laatste beslissende woord, rechters dus, helemaal géén reactie of slechts een afwijzende reactie gekregen.  

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND. Sectoren: Nepnieuws, Gerechtelijke misdaad in naam van de Koning,  Kinderrechtenschendingen, Mensenrechtenschendingen, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking.