KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 23 februari 2018

Een oproep en wat mededelingen van huishoudelijke aard op NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND

Bedanken
Wil mevrouw of de heer De Haan die voor mij iets goeds gedaan heeft, alstublieft contact mij op nemen? Ik wil u heel graag bedanken!!! 

Bedanken 2
Alle bezoekers van deze site die, vooral de laatste tijd, zo meedenken en veelal zo lief en begripvol reageren op artikelen betreffende zaken van anderen, maar ook inzake mijn eigen ellende; enorm bedankt voor dat alles lieve mensen! Het doet mij erg goed! 

Antwoorden 
Het moment dat ik de enorme hoeveelheid e-mail, telefoon, en de privé-berichten op Facebook en Twitter niet meer allemaal naar behoren kan beantwoorden, is wel zo'n beetje aangebroken. Sorry dan ook, als ik eens wat vergeet. 

Misdrijven
Ik zie dat er door politici, criminele rechters en haar omvangrijke kliek, steeds meer en steeds intensiever, ingrijpende misdrijven worden toegepast op grote groepen van de bevolking. Ondertussen zijn er steeds meer onder ons die roepen dat het allemaal fantastisch gaat en we op de goede weg zijn. Rechters, deurwaarders, politici en ander misdadig tuig hebben de grootste lol om ze veel onnozel gedrag van het onderworpen volk.  

Kinderen
Zelf kan ik, zo heb ik het gevoel, het niet veel langer meer aan op deze wijze. Ik kan er niet meer tegen dat een relatief kleine groep criminelen het leven van anderen, waaronder veel kinderen en ouderen, voor >>> dit, meer en meer mogen blijven verwoesten en dat we dat gewoon blijven accepteren. We hebben het volste recht om ons op allerlei wijzen tegen dit misdadige tuig te verweren, maar nagenoeg niemand doet wat! Er gebeurd he-le-maal niets! Niet te bevatten. Niet te aanvaarden. En niet meer mee te leven, voor Nico van den Ham. 

Rechtszitting
Vandaag, vrijdag 23-2 ben ik in Arnhem om een rechtszitting van >>> Ron Nienhuis audiovisueel op te nemen.  

Misdaadgroep Jeugdzorg
Zaterdag 24-2 sta ik op de Amsterdamse Dam vanaf 13.00 u. te kleumen om een demonstratie tegen Misdaadgroep Jeugdzorg te filmen. Ik geloof absoluut niet in demonstraties maar film dit gebeuren omdat >>> Erik Groenendijk, die ik wel het een en ander verschuldigd ben (vindt hij zelf niet), mij dat heeft gevraagd. 

Rechtszitting 2
Aanstaande maandag 26-2 ben ik opnieuw in de Arnhemse rechtbank. Dat is bij een rechtszitting van de Raad voor Discipline. Mogelijk wordt die zitting ook opgenomen.
Ik heb (nog) geen toestemming. Het gaat hier om een zaak van Martine en Louise Fokkens ofwel de >>> 2 ouwehoeren, bekend van de gelijknamige TV documentaire. Zij hebben een conflict met een corrupte advocaat die toevallig mij ook heeft belazerd. 


Opleving
Ik ben een oude, sacherijnig gemaakte man. Mogelijk heb ik maandag, na de rechtszitting, even een korte opleving want de tweeling Martine en Louise zijn heel erg aardig en vooral ook, heel erg leuk!  

Misdaadgroep Jeugdzorg 2
Dinsdag 27 februari komt een jonge bezorgde moeder bij mij aan tafel om (met camera) te spreken over Misdaadgroep Jeugdzorg en haar Landelijke Overkoepelende >>> Belangenorganisatie

Nico van den Ham