KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 21 januari 2018

Ook advocaten Helmantel & Bügel ingezet om eerlijke berichtgeving inzake bejaardenoplichting te stoppen!


Steun
Nog meer steun voor de laffe bejaarden- oplichters organisatie: 
PC Nederland uit Kampen! Nu ook support van het Drontens advocatenkantoor Helmantel & Breugel dat is ingezet door de beëdigde gerechtsdeurwaarder Patrick Witteveen. De gerechtsdeurwaarder is van mening dat het oplichten van weerloze, soms demente, bejaarden gewoon door moet blijven gaan! 
Melder van Misstanden, Nico van den Ham, die ook door PC Nederland B.V. is opgelicht, moet gewoon 'netjes' aan PC Nederland betalen, zo meldde Patrick Witteveen Nico telefonisch en moet onmiddellijk stoppen met negatieve eerlijke berichtgeving betreffende deze >>> kwestie.

Vertrouwen
De 2 advocaten van het kantoor Helmantel & Bügel hebben, net zoals de bejaardenoplichters-organisatie PC Nederland B.V. en beëdigd gerechtsdeurwaarder Wittebrood, het volste vertrouwen, zo blijkt wel uit hun brieven, in hun klassenrechters, dus rekenen zij op de voor hen goede afloop van hun actie's tegen Nico van den Ham! Dat vertrouwen hebben in die rechters kan ook, want het gaat per slot van rekening om het laffe oplichten van simpele, vaak weerloze, bejaarden en dat is goed voor de economie vinden de rechters! Welke economie? 
Hun economie >>> Corrupte rechtspraak levert elite-economie miljarden op   

Aangifte
Inmiddels heeft Nico van den Ham een afspraak gemaakt met de politie voor het doen van aangiften in deze én een andere kwestie. Nico werd tijdens het maken van die afspraak door de politie 45 minuten opgehouden. Als een heuse crimineel werd Nico in die drie kwartier intensief nagetrokken. Klokkenluider Nico, die al eens werd gearresteerd en opgesloten na het doen van aangifte, was bang dat dat nu weer zou gebeuren. 

Valsheid in geschrift
De dienstdoende agent bleek nogal onder de indruk van o.a. de leugens die zijn criminele >>> - valsheid in geschrift- politiecollega in het dossier van Nico heeft opgeschreven. In Nederland gaat alles eerlijk, zo stelde de agent vastbesloten en Nico moest maar een civiele zaak tegen de laffe bejaardenoplichters organisatie en haar kliek beginnen. Aangifte doen kon dus niet! Na enig aandringen, waarbij Nico er op stond dat hij aangifte wegens oplichting wilde doen, kreeg hij toch een afspraak mee. 

Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot 
Inmiddels heeft Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot - bekend van de vele brandstichtingen in een van haar grote wooncomplexen én haar afspraken op kantoor met de pyromaan die die branden stichtte - zich ook (toeval?) weer gemeld.
De inmiddels 65 jarige Melder van Misstanden, Nico van den Ham, moet na 9 jaren beestachtige klokkenluiders-vervolging die de misdaadgroep op Nico toepast

>>> opnieuw dakloos worden gemaakt van de criminele organisatie en haar kliek.  Hierover later meer.   

Dreigbrieven
Het schrijven van Flevo Advocaten Helmantel en Bügel dat Melder van Misstanden- Klokkenluider, Nico van den Ham zaterdag 20 januari jl., tezamen met nog drie andere dreigbrieven, in zijn brievenbus vond, vindt u >>> hier

Oplichten
Ondertussen kan het laffe oplichten van weerloze bejaarden gewoon doorgaan en wordt de melder van dit alles vervolgd! Precies zoals dat met vele andere zaken ook het geval is. Een enkele advocaat die wel eerlijk is en niet mee wil doen aan de gerechtelijke zwendel wordt de zelfmoorddood ingedreven, van het tableau geschrapt of door tot op het bot verrotte, criminele rechters >>> bedreigd!  De Staats-NOS zwijgt!

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Bejaarden, Oplichting, Deurwaarders, Advocatuur, Politie, Gerechtelijke misdaad in naam van de Koning, Mensenrechtenschendingen, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Zelfmoord.

Let op! Van deze website worden regelmatig back-ups gemaakt, opgeslagen en elders ondergebracht. Mocht deze site, zoals al eerder is gebeurd, plotsklaps online worden gehaald: google dan NICO VAN DEN HAM want wij komen in een dergelijk geval vrijwel onmiddellijk terug onder dezelfde naam, maar onder een ander adres!