woensdag 27 december 2017

LEVENSGEVAARLIJKE STAATS-NOS MISLEIDT NL VOLK MET CENSUUR-NIEUWS UIT CHINA

Blogger, Wu Gan
China 
Gisteren bracht de volksmisleidende staatsomroep-NOS het nieuws, mogelijk nepnieuws want dat weet je maar nooit bij de NOS, over de Chinese Blogger, Wu Gan. 
Wu Gan, bloggend onder de naam, Super Vulgar Butcher, zou 8 jaren de cel in moeten voor ondermijning van de staat China. 
Klik op de link naar het artikel van  
>>> propaganda-omroep NOS 

Nederland
Blogger, Nico van den Ham
Nieuws wat absoluut niet bij de Staats-NOS en andere NL >>> staats-perskaart-media mag en binnenkort ook niet meer op internet ... 
Nico van den Ham, Nederlandse blogger, onder de naam NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND. 
Voor straf voor zijn goudeerlijke artikelen: Mishandeld (diverse botbreuken) in opdracht van een >>> politieagent, veroordeeld door rechter, crimineel  >>> mr. R.H.C. Jongeneel tot het betalen van 12.000 euro boete, website online gehaald, zonder rechtszitting dus zonder hoor en wederhoor, dakloos gemaakt door rechter, crimineel >>> mr. C.L.J.M. de Waal, een dag opgesloten in een politiecel, 9 jaren beestachtige >>> klokkenluidersvervolging die nog steeds in alle hevigheid voortduurt.  

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Koningshuis. Gerechtelijke Misdaad in naam van de Koning, Mensenrechtenschendingen, Mediacensuur, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Vrije meningsuiting.

Zie ook: