KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 10 oktober 2017

Topadvocaat mr. Meindert Stelling door corrupt Hof van Discipline definitief de mond gesnoerd.

Gerechtelijke, criminelen hebben
mr. Meindert Stelling niet de zelfmoord-dood in kunnen drijven!

Dit in tegenstelling tot advocaat, 

>>> mr. Anky Dhomen

Waarheid
Meindert Stelling mag geen advocaat meer zijn van het >>> Hof van Discipline. 
Het tot op het bot corrupte hof heeft de schrapping van het tableau door de
>>> Raad van Discipline uit maart 2016 bekrachtigd. Stelling was aangeklaagd vanwege beledigingen het uitspreken van te veel waarheid aan het adres van rechters en de deken van de >>> Orde van Advocaten

Klachten

Stelling noemde de deken onder meer corrupt en zei verder ook een keer dat leden van rechtscolleges hadden gekozen voor 'onwettigheid en barbaarse immoraliteit'. Justitiële criminelen hebben er een hekel aan als ze zo worden getypeerd en dienden over de uitspraken van mr. Stelling klachten in.

Handhaven 
Volgens het hof is Stelling niet gestopt met ernstige beledigingen het uitspreken van de waarheid aan het adres van rechters en de deken. Dit, ondanks eerdere veroordelingen. Het Hof van Discipline, dat Stelling op allerlei wijzen heeft belazerd tijdens de bijna 4 uur durende rechtszitting (video onder dit artikel), vindt daarom dat hij als advocaat niet langer te handhaven is. 

Zwendel
Het hof overweegt dat advocaten een bijzondere verantwoordelijkheid hebben tegenover de rechtsstaat en dat het ondermijnen van het gezag van de rechterlijke macht de stabiliteit daarvan kan aantasten. Het hof bedoelt daar wellicht mee dat advocaten de veel ellende, leed en verdriet veroorzakende gerechtelijke zwendel die dagelijks massaal plaatsvindt in de Nederlandse rechtszalen niet naar buiten mogen brengen. Topadvocaat, mr. Meindert Stelling bleef dat wel doen en is nu dan ook de mond gesnoerd. 

Video
Hieronder nog een keer de video waarin te zien en te horen is hoe een goudeerlijke advocaat door middel van gerechtelijke zwendel kapot wordt gemaakt. Zie ook:

>>> Weer topadvocaat mond gesnoerd? Meindert Stelling (2 video's) 

>>> 'Nederlandse rechtspraak in wereldtop' pure misleiding!

>>> Onderworpen Nederlander massaal door media bewerkt

>>> WANHOPIGE ADVOCATE PLEEGT ZELFMOORD

Zie ook de vele berichten/klachten op de site >>> Stop PAS-Familiedrama NU betreffende het >>> Hof van Discipline

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Gerechtelijke Misdaad, Mensenrechtenschendingen, Mediacensuur, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Vrije Meningsuiting.