KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 22 september 2017

DE INCASSO MAFFIA EN HAAR RECHTELIJKE MACHT

Schulden
Wie eenmaal in de schulden is geraakt, wordt alleen maar nóg verder naar beneden gezogen in een draaikolk van incassobureaus, deurwaarders, invorderingskosten en rente op rente. Een erkende, maatschappelijke misstand, zo wordt er beweerd maar er wordt weinig of niets aan gedaan.Bulkzittingen
Grote organisatie's hebben het absolute vertrouwen in haar rechters en sturen daarom zelden iemand, een bedrijfsadvocaat bijvoorbeeld, naar massa-rechtzittingen, ook wel bulkzittingen, toe. Dossiers kloppen vaak niet, maar dat doet er niet toe. Wat niet van pas komt bij het bevoordelen van de grote organisatie's wordt immers meestal toch niet opgeschreven door de griffier. De reguliere media, deel uitmakend van de kliek van de rechtspraak, zwijgt! 

Draagtasje
Dagelijks, in de ochtenden, zitten mensen met plastic supermarktdraagtasjes in hun handen geklemd, met daarin hun papieren, te wachten vóór een van de grotere zittingszalen in de Amsterdamse rechtbank. Hier komt het klootjesvolk tijdens de bulk-rechtzittingen 'aan de beurt', zo is duidelijk te zien. Alleen al in de gemeente Amsterdam zijn er acht van zulke massa-zittingen per week. Ieder jaar ontvangt het Amsterdamse ‘team kanton’ 40.000 (veertig duizend) dagvaardingen van deurwaarderstuig. Dat is iedere werkdag bijna twee postzakken vol! 
Om tien uur mogen de schuldenaren allemaal tegelijk naar binnen, hun zaken worden in één openbare zitting behandeld. Van privacy is volstrekt geen sprake. Advocaten zijn in deze rechtszaal zelden te vinden. Schuldeisers zelf al helemaal niet, want die hebben blindelings vertrouwen in hun kompanen ofwel de rechters.  

Woningcorporatie's 
Één voor één nodigt de rechter diegenen die moeten betalen uit om hun verhaal te doen. Dat moet binnen 5 minuten, want er zijn vele wachtenden achter u. Tijd kost geld, is ook het motto bij de >>> Landelijke Overkoepelende Belangenorganisatie van de schuldeisers! Hoe meer zaken tegen het gepeupel tijdens zo'n zitting kan worden afgeraffeld, hoe beter. De meesten zijn gedaagd vanwege een rekening voor water, telefoon, energie, zorg of huur. Heel vaak hoor je de namen van de in het arrondissement opererende woningcorporaties. 

Handel
Ook is er is een heuse markt voor de handel in het massaal opkopen van onbetaalde rekeningen. Veel schulden zijn verkocht, ja u leest het goed, verkocht aan andere louche organisatie's zoals Direct Pay, Dump je Vordering, Interum Justitia, Hoist en andere incassobureaus. Handige jongens met niet zelden een postadres in een ver belastingparadijs. Handel in schulden, het kan allemaal in een heuse (verkapte) Schurkenstaat zoals ons land is verworden en ook nog allemaal in naam van de Koning! Geen rechter, parketbode, kantoormedewerker van de rechtbank, deurwaarderskantoor of incassobureau die zich er voor schaamt om aan deze smeerlapperij mee te doen. Onmenselijk tuig dat bereid is anderen he-le-maal te slopen en dat zo maar naast u kan wonen en door de rest van het onderworpen volk, wellicht ook door u, maatschappelijk geaccepteerd wordt.

Zie ook: >>> artikel consumentenbond

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Gerechtelijke Misdaad, Mensenrechtenschendingen, Mediacensuur, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Vrije meningsuiting.