KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

maandag 28 augustus 2017

VONNIS IN MONDSNOERZAAK TOPADVOCAAT MEINDERT STELLING 6 WEKEN UITGESTELD!

Mr. Meindert Stelling (rechts) met
zijn advocaat mr. Willem Jebbink 
Uitspraak 
Vandaag zou het Hof van Discipline uitspraak doen betreffende het hoger beroep wat een van de beste advocaten van onze schurkenstaat, mr. Meindert Stelling, had aangetekend tegen zijn schrapping van het tableau.
De Raad van Discipline had daartoe op
21 maart 2016 besloten.
Uitstel
Het Hof heeft vandaag bekendgemaakt pas op 9 oktober aanstaande uitspraak te doen in de zaak. Wat de reden voor het uitstel is heeft het Hof niet bekend gemaakt. 

Positief
Veel van onze websitebezoekers hebben met grote ontsteltenis gereageerd op de bijna
4 uur durende audiovisuele opname die wij tijdens die >>> lange zitting hebben gemaakt. Onze bezoekers willen niet dat mr. Stelling zijn mond wordt gesnoerd. 


Hoop
Onze redactie spreekt de hoop uit dat Melder van Misstanden Nico van den Ham er is een keer naast zit betreffende zijn voorspellingen! Wij wachten af! Mogelijk is er nog hoop. Maar, het kan natuurlijk ook zijn dat de vele leden van het Hof van Discipline het nog niet geheel met elkaar eens zijn hoe het een en ander in het eindvonnis moet worden geformuleerd. Het is ook nogal wat om deze bij velen zo geliefde advocaat, met zogenaamd goed fatsoen, voorgoed de mond te snoeren!

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Gerechtelijke Misdaad, Mensenrechtenschendingen, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mediacensuur.