KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

vrijdag 18 augustus 2017

Vandaag (?) beslissing vervolging v.m. hoogste baas Justitie mr. Demmink wegens verkrachten van kinderen

Mr. Joris Demmink
UPDATE: Demmink zal niet verder worden vervolgd zoals wij reeds hadden voorspeld. Dat heeft het gerechtshof Arnhem vandaag besloten! 


Verkrachten
Mogelijk
komt vandaag de beslissing naar buiten van het Arnhemse Hof betreffende verdere vervolging van de voormalig hoogste baas van Justitie mr. Joris Demmink wegens het verkrachten van minderjarige jongetjes. 

Kinderen
Het Openbaar Ministerie wil graag van de zaak af en het volk interesseert het (op wat uitzonderingen na) ook niet echt of onze kinderen seksueel worden misbruikt! Althans als dat dan maar door hooggeplaatste personen gebeurd. Dat hebben we nog eens kunnen zien op 30 juni jl. toen het Hof de kwestie behandelde. Er waren ondanks
diverse oproepen slechts
>>> 8 mensen en een >>> staatstrol aanwezig voor
het Arnhemse Paleis van Justitie.
 

Jorge Zorreguieta
Onze voorspelling is dan ook dat mr. Joris Demmink, en nog wat andere hooggeplaatste juristen, die in een soortgelijke pedo-kwestie ook een rol spelen, niets meer te vrezen zullen hebben. Wij hopen stellig dat wij het nu eens een keer mis hebben betreffende onze voorspellingen. Mocht dat zo zijn, dan is het nog maar de vraag of Demmink wat te vrezen heeft. Mr. Joris Demmink heeft inmiddels een leeftijd bereikt dat je kunt stellen dat de dood, die in dit soort gevallen ook een vriend kan zijn, op de loer ligt! Onlangs, hadden we daarvan nog een 'mooi' voorbeeld. We hebben het over de vader van onze koningin, massamoordenaar Jorge Zorreguieta.

Dit artikel kan in de loop van de dag worden aangevuld met een update! 

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Justitioneel Seksueel Kindermisbruik, Mediacensuur, Gerechtelijke Misdaad, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mensenrechtenschendingen. Massamoord.