KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

woensdag 19 juli 2017

AD 'journalist' Chris Klomp nu ook áchter de schermen bezig Nico van den Ham en anderen kapot te maken!

UPDATE: 20-07-2017 05.30 u. Enkele uren na plaatsing van de video is het complete Vimeo- videokanaal van Nico van den Ham verwijderd. Hetzelfde heeft AD- crimineel Chris Klomp bij het Vimeo kanaal van journalist Micha Kat bewerkstelligd. Weken geleden melde Klomp ook aan president Poetin te hebben gevraagd Nico van den Ham te boycotten. Vladimir Poetin is echter nog niet voor staatsinformant Cris Klomp en de Nederlandse staat gezwicht! Klik daarom >>> hier! Zie ook dit >>> artikel

Video
Algemeen Dagblad nepnieuws-journalist, Chris klomp, klaagt, ondanks zijn vele dreigementen daartoe, Nico tot nu toe niet aan voor het publiceren van smaad en laster de waarheid! Maar... de machtige AD-Schurk, waarvan de gluiperigheid letterlijk van het smoelwerk >>> afdruipt, heeft onderstaande video al van 2 kanalen laten verwijderen. Daarom plaatsen wij de video nog maar eens. Als deze film ook wordt verwijderd of als wij die mogelijk zelf verwijderen, hebben we nog een verrassing voor onze laffe volks en kinderverrader betreffende deze video. Een video waarvoor Nico veel complimenten kreeg. Start de video en lees alstublieft ook verder onder de video. Procederen
Klokkenluider Nico van den Ham is enkele jaren geleden gestopt met procederen betreffende de immense, beestachtige klokkenluiders-vervolging die, al meer dan 8 jaren door Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek waaronder haar >>> Landelijke Overkoepelende Belangenorganisatie, op hem wordt toegepast. Gestopt omdat procederen, als het om een geschil gaat tussen 2 partijen waarvan de een veel groter is dan de andere, volstrekt zinloos is. Datzelfde geldt als Crimineel Zwart Toga Tuig de ene persoon belangrijker acht dan de andere. Nico is dus gestopt! Echter, Chris Klomp heeft blijkbaar de opdracht Nico opnieuw intensief bezig te gaan houden met deze immens smerige zaak. In onder andere >>> dit artikel beschreven wij al hoe Chris Klomp te werk gaat. 

AD crimineel Chris Klomp gaat verder, veel verder!

Achter de schermen
Momenteel brengt Chris Klomp, die openlijk en overal suggereert dat Nico van den Ham branden sticht en dus een pyromaan is, zelf in elkaar geflanste documenten in omloop. Amateuristisch vervalste documenten waarin Nico van den Ham als crimineel wordt weggezet. Klomp doet dat (nu) niet openlijk, maar achter de schermen! 
Dus nog net niet in het krantenvod, het Algemeen Dagblad of tussen de reacties op artikelen van diverse websites die de crimineel daartoe gelegenheid bieden. Tegelijkertijd weigert de nep-nieuws-journalist nog steeds bewijsstukken, die onomstotelijk aantonen dat >>> Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot contacten onderhield met de pyromaan die jarenlang branden stichtte in een van haar grote wooncomplexen, te onderzoeken.  

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Reguliere Media,
Alternatieve media, Gerechtelijke 
Misdaad, Mensenrechtenschendingen, 
Mediacensuur,
 Klassenrechtspraak, 
Zelfmoord, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Vrije Meningsuiting.