KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 15 juni 2017

Nepnieuws-journalist Chris Klomp is een machtig man!

Narcist, Staatsinformant, AD-
Nepnieuws- journalist, Chris Klomp
Hij laat videokanalen op zwart zetten. Hij mag op Twitter, Facebook én in de reactie's op artikelen van meerdere website's zijn volksmisleidende nep-nieuws plaatsen en heeft de persvoorlichting van alle rechtbanken en gerechtshoven in zijn zak. Hij mag af en toe een van zijn leugenachtige verhalen in het Algemeen Dagblad publiceren. Hij vertaalt, net zoals rechters dat doen, de waarheid in smaad en laster én bovenal laat hij zien hoe volksmisleidend de reguliere media te werk gaat! 
  

We hebben het over nepnieuws-journalist Chris Klomp.
Een machtig man, gewoon omdat het kan!


Levenswerk
'Laat hem toch, hij leeft ervan!'. Dat zei nog niet zo lang geleden een bekende
>>> Mainstream-media rechtbankjournalist tegen Nico van den Ham toen hij weer eens een aanvaring had met staats-informant, Chris Klomp. Dat was in een van de gerechtsgebouwen van onze verkapte Schurkenstaat. Chris Klomp noemt zichzelf rechtbankverslaggever. In werkelijkheid is Chris Klomp loopjongen van criminele rechters, raadsheren, advocaten en verder alles wat bij de kliek van de rechtelijke macht hoort. Extreem c
rimineel, justitieel Zwart Toga Tuig, die het hebben van seks met minderjarigen -in hun kringen- normaal vinden en wat tezamen met haar handlangers dagelijks bezig is, d.m.v. gerechtelijke zwendel, gewone hardwerkende, goedwillende mensen volledig kapot te maken en de >>> dood in te drijven voor een bepaalde economie. Welke economie? Deze >>> economie

Glazenwasser
Chris Klomp is zo een nepnieuws-journalist die, als hij ergens leest dat een glazenwasser een klein meisje heeft verkracht, hij er onmiddellijk verslag van doet op Twitter, Facebook, Blende en zijn artikel ook probeert te verkopen aan de enge, hele enge baas van het krantenvod; het Algemeen Dagblad (Zie voor die enge, hele enge baas van het AD de video onderaan in >>> dit artikel).
Zomaar een voorbeeld hoe Chris Klomp te werk gaat. 

Rechter
Chris Klomp is zo een nepnieuws-journalist die, als er bijvoorbeeld meerdere mensen filmbeelden willen laten zien aan Klomp, waarop te zien is dat een rechter, een officier van Justitie of een ander hooggeplaatst persoon een 10 jarig meisje of jongetje verkracht... snel wegrent. Als de perskaart-journalist vervolgens ergens leest dat de betreffende justitiële-pedo-crimineel heeft verklaard dat hij geen kind heeft verkracht, dan is dat vanaf dat moment de absolute waarheid en gaat Klomp die aanname onmiddellijk overal publiceren. Op Twitter, Blende, Facebook en als de enge, hele enge baas van het Algemeen Dagblad, Hans Nijenhuis een goede bui heeft, mag Chris zijn nepnieuws ook nog eens in het krantenvod van die enge, hele enge hoofdredacteur plaatsen. Zomaar een voorbeeld hoe Chris Klomp te werk gaat. 

Gelaatsuitdrukking
Ook krijgt de machtige Chris Klomp, die nogal vuil uit zijn ogen kijkt, -het gelaat past zich in de loop van de jaren aan het karakter aan- (zie foto), een podium in de reactie-ruimten van staatstrollen-websites, alternatieve nieuwswebsites en diverse videokanalen. 

Twitter
Chris Klomp zoekt dagelijks intensief naar berichten waarin hooggeplaatste personen, de overheid, rechters, raadsheren en ander justitieel tuig op negatieve wijze naar voren worden gebracht. Het maakt Chris Klomp daarbij niet uit of die verhalen waar zijn en bewezen kunnen worden. 'Je blijft met je poten van onze politieke- en justitiële pedo-elite af', blijkt het motto van Chris Klomp te zijn. 

Accounts
Chris Klomp heeft diverse e-mailaccounts en verstuurt e-mails onder zijn eigen, maar ook onder valse naam. Die nep-accounts misbruikt Klomp om zijn verachtelijke persoon te verheerlijken en op te hemelen. Klomp meldt veelvuldig dat hij heel veel geld verdient en zeer succesvol is! Tegenspraak duldt Klomp niet en schreeuwt er doorheen als iemand zijn tegenargumenten naar voren wil brengen.  

Mr. C.L.J.M. de Waal
Een van de volgende artikelen gaat over de zaak van Nico van den Ham, zogenaamd onderzocht door nepnieuws-journalist Chris Klomp. Nico had de strijd in zijn eigen zaak allang opgegeven. Dit omdat procederen in geschillen die gaan tussen klein en groot, voor klein volstrekt zinloos is. Maar Chris Klomp die overal waar dat mogelijk is zijn smerige leugens betreffende de kwestie van Nico van den Ham blijft verspreiden, dwingt Nico opnieuw op de zaak in te gaan. De valsheid in geschrifte rechter, crimineel mr. C.L.J.M. de Waal die daarin een hoofdrol speelt, zal er blij mee zijn.

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Zelfmoord, Reguliere Media, Alternatieve media, Gerechtelijke Misdaad, Mensenrechtenschendingen, Mediacensuur, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Vrije Meningsuiting.

Eis van 2,5 miljoen euro voor rechterlijke corruptie

Groot goed in een democratische rechtsstaat is een onafhankelijke en onpartijdige rechtspraak. Ter bescherming van deze onafhankelijke rechtspraak worden rechters in Nederland voor het leven benoemd. De rechtspositie van de rechters is wettelijk vastgelegd in de Wet Rechtspositie Rechterlijke Ambtenaren en biedt ook mogelijkheden tot maatregelen tegen voor het leven benoemde rechterlijke ambtenaren.

Onlangs in april heeft de heer Alfred Mol een hooggeplaatste rechter persoonlijk aansprakelijk gesteld voor schade. Dit werd gedaan op basis van het wetsartikel 42 Wet rechtspositie rechterlijke ambtenaren (Wrra). Hierin wordt de situatie geregeld dat uitsluitend de Staat der Nederlanden moet opdraaien voor de schade die een rechter bij de vervulling van zijn ambt veroorzaakt.

Verder lezen bij de bron: >>> Rechtennieuws.nl