KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 29 april 2017

Onmenselijke terreur Woningcorporatie Stadgenoot i.s.m. Herman Plas- GGD Amsterdam eindigt in drama!

Opnieuw zeer jonge kinderen en moeder slachtoffer van Misdaadgroep Jeugdzorg en haar omvangrijke kliek. 

De Amsterdamse >>> GGD criminelen, Herman Plas, Gaby Ottenvanger en nog wat anderen deden weer het voorbereidend werk voor één van de Onmenselijke Corrupte Amsterdamse >>> Klassenrechters; mw. mr. F.J. Lourens. 

Voorspellingen
Het is weer zover; opnieuw komen de voorspellingen van Nico van den Ham helaas uit! De 2 jonge kinderen zijn door misdaadgroep Jeugdzorg van moeder Iva Gueneva afgenomen! 'Kassa', voor jeugdzorg zullen we maar weer zeggen.
'Moeder Iva ziet haar kinderen mogelijk nooit meer terug' is ook de trieste voorspelling van Nico van den Ham.
Het grootste deel van het door de staatsmedia voorgelogen en geïndoctrineerde Nederlandse volk kijkt weg en aanbidt haar Koning in wiens naam dit allemaal gebeurt!

MH17-Koning
Lang leve onze emotionele >>> MH17 propaganda-Koning!  Absolute Koninklijke schijt aan Iva Gueneva, haar zeer jonge kinderen en de vele andere slachtoffers van de >>> Kindermishandelingsorganisatie Jeugdzorg
De Schurkenstaat der Nederlanden! Lang leve >>> de Koning! (video) .  

Herman Plas 
Ook voor moeder Iva Gueneva en haar 2 kleine kinderen begon het drama met een eerste, onaangekondigd huisbezoek van de bekende Amsterdamse GGD psychiater ofwel gemeentecrimineel, Herman Plas. De meeste Amsterdammers waar Herman Plas, beter bekend als >>> Herman -Pedo Poster- Plas, op zijn fietsje, al dan niet te samen met een corrupte >>> wijkagent, naar toe wordt gestuurd, worden dakloos gemaakt, raken hun kinderen kwijt of worden op een andere wijze volledig kapot gemaakt!     

Het begin
Ook voor moeder Iva en haar 2 kleine kinderen begon het drama nadat Herman Plas, in opdracht van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot onaangekondigd aan de deur van kwam. Dat was met klachten over de kinderen van moeder Iva. Wát voor een klachten dat waren is nimmer aan Iva of aan haar advocaat (ook niet tijdens de latere rechtszitting!) verteld. Dé, voor de vele slachtoffers van crimineel Herman Plas, o zo bekende werkwijze! 

Inbraak Jeugdzorg  
Na dit onaangekondigde bezoek van de corrupte, gevaarlijke psychiater Herman-Pedo Poster-Plas is het -zoals ook bij de ons bekende vele andere slachtoffers van Plas- snel bergafwaarts gegaan met het gezin Gueneva.
De misdaadgroep Jeugdzorg breekt, met hulp van laf politietuig, de woning van Gueneva open en het inmiddels o.a. daardoor getraumatiseerde, bange gezin neemt daarna de vlucht. Hoe dat is toen allemaal is gegaan, publiceerden wij op 23 februari 2016 in dit artikel >>> Moeder met 2 kinderen vlucht voor GGD Psychiater                                                     Herman Plas en Woningcorporatie Stadgenoot
.
Moeder Gueneva en haar 2 kleine kinderen hebben de woning nooit meer (van binnen) gezien en zaten dus vanaf dat moment ondergedoken. 

Rechtszitting
Onderwijl dat de door Herman Plas en zijn kliek doodsbang gemaakte Iva met haar kinderen ondergedoken zat in Bulgarije, vond er een extreem partijdige rechtszitting schijnvertoning in de Amsterdamse rechtbank plaats. Wij waren daarbij en stonden perplex. De meedogenloze, gewetenloze klassenrechter; mw . mr. F.J. Lourens was op geen enkele wijze geïnteresseerd in datgene wat de advocaat van Iva Guineva naar voren bracht. De criminele rechter had overduidelijk maar één doel en dat was moeder Gueneva en haar kleine kinderen voor Misdaadgroep woningcorporatie stadgenoot dakloos maken. Jammer dat het Nederlandse onderworpen volk niet massaal bereid is om dit soort crimineel >>> Zwart Toga Tuig haar vuile werk verder onmogelijk te maken! Klik de hiernavolgende link aan voor o.a. het uitvoerig verslag van die zitting schijnvertoning (met  foto's en een video) >>> Rechtszitting.

Vonnis
Daarna volgde er natuurlijk een vonnis en ook daarvan hadden wij reeds voorspeld dat Iva en haar 2 kleine kinderen door de criminele rechter mw. mr. F.J. Lourens kapot zouden worden gemaakt voor de vuile belangen van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot. 
Over dat, door middel van gerechtelijke zwendel tot stand gekomen, vuile vonnis publiceerden wij >>> Leven kleine kinderen voor belangen Woningcorporatie                                               Stadgenoot kapot gemaakt door rechter.
En weer kreeg Nico van den Ham helaas gelijk. Niet omdat Nico zo slim is, maar omdat Nico veel rechtszaken bezoekt en ziet dat het vrijwel altijd zo gaat!

Dakloos
De dakloze, in Bulgarije ondergedoken, Iva Gueneva hield daarna contact met
Nico van den Ham. Nico waarschuwde moeder Iva herhaalde malen niet meer met haar kleine kinderen naar de verkapte Schurkenstaat der Nederlanden terug te komen. Dit omdat organisaties die onder de noemer Misdaadgroep Jeugdzorg werken in naam van onze emotionele >>> 
MH17 Propaganda-Koning! veel geld verdienen aan het -uit huis plaatsen- van onze kinderen. 

Nederland
Moeder Iva is al een tijdje terug in ons verkapte Schurkenland. Zonder woning, zonder inkomen en nu dus ook zonder kinderen! Nico van den Ham heeft ook deze laatste gebeurtenis voorspeld. Niet omdat Nico zo slim is, maar omdat het zo gaat in een heuse Schurkenstaat. De volksmisleidende, reguliere media zwijgen. Het grootste gedeelte van het volk kijkt de andere kant op en de koning huilt op tv zijn geveinsde MH17 emoties weg. Ook nog recent in het grote tv-interview met Willem-Alexander
in verband met zijn 50e verjaardag. Wifried de Jong stelde niet één kritische vraag aan koning Emotie die ging over criminele rechters die in zijn naam; -IN NAAM VAN DE KONING- vele medeburgers dakloos maken en voor misdaadgroepen onder de noemer Jeugdzorg voor geldelijk gewin onze kinderen afpakken.    

Zie ook >>> De slachtoffers van een Amsterdamse mensen-sloper

Zie ook >>> http://stoppasfamiliedrama.blogspot.nl

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Jeugdzorg, Koningshuis, Nepnieuwsmedia, Elite-Pedofilie, Mediacensuur, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Vrije Meningsuiting.