KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 23 april 2017

Daklozenomkoper Beau van Erven Dorens helpt seksinsluiper Peter R. de Vries!

Leugens
In het riool TV programma, RTL Boulevard, gaf Beau van Erven Dorens de 60 jarige Peter R. de Vries, -geil... dag en nacht en overal- dus ook in Hoorn, alle gelegenheid om de kijkers voor te liegen betreffende zijn afspraakje in Hoorn.
>>> Vermomde Peter R. de Vries betrapt bij binnensluipen woning vrouw


Opgewonden
>>> Daklozenomkoper (2 video's), Beau van Erven Dorens, weet hoe je het TV publiek moet bewerken en maakte na het gedeeltelijk vertonen van de >>> video, met zijn inleidende praatje gelijk al stemming met; 'ja allemaal hele agressieve taal van iemand die jou (Peter) aan het filmen is'. En dat terwijl die 'hele agressieve taal', zoals duidelijk te horen is in de video, nogal meevalt. De man klinkt enigszins opgewonden, maar ja, wie raakt er nou niet opgewonden als er plotsklaps een geile bejaarde BN'er met een fles goedkope champagne onder de arm in jouw keuken staat? 

Onthoofding
Ook Peter R. is specialist in stemmingmaken en begint vrijwel onmiddellijk met de bewering dat de filmende man, Makan G., de vrouw waar Peter voor kwam heeft willen onthoofden. Een onthoofding hakt er bij de door het RTL-riool-Boulevard programma bewerkte kijker natuurlijk lekker in, maar het gaat verder. Mensen die een spannend beeld zouden hebben van Peter zijn bezoek aan de vrouw werden teleurgesteld. Peter vertelde dat hij de vrouw nog nooit eerder had gezien en suggereerde daarmee dat er van seks dan ook geen sprake kan zijn bij zo'n eerste bezoek. Wel vertelde Peter R. dat de vrouw een kennis van hem is. Een kennis die hij nog nooit had gezien dus. Geile Peter hield wijselijk zijn mond over de fles goedkope champagne die hij voor de vrouw had meegenomen. Het stukje film waarin de fles drank ter sprake kwam is door RTL4 eruit geknipt! 

Sluipgedrag

Datzelfde gold voor de auto van Peter R. de Vries. Peter repte met geen woord over het feit dat hij zijn auto ver van het huis van de vrouw had geparkeerd en hij verscholen onder een capuchon door de Kersenboogerd, de betreffende wijk in Hoorn, naar de woning van de vrouw was geslopen. Beau van Erven Dorens weet wat hij moet doen en wat hij niet moet doen, dus die had dan ook hierover geen verdere vragen. Uiteraard was het RTL4 rioolprogramma ook nu weer niet vergeten de beelden betreffende de ver weg geparkeerde auto uit de video te knippen!
 

Politie
Beau van Erven Dorens die, als Nico van den Ham iets 'lelijks' over hem heeft geschreven, >>> verdrietig uit zijn bed komt (video), vroeg aan Peter wie de politie had gebeld. 'Hij heeft de politie gebeld want hij vond dat ik verwijderd moest worden' antwoordde De Vries. In de betreffende video (hieronder nog een keer) waarin niet is geknipt, is van 0.57 tot 1.15 te horen dat het toch wel iets anders is gegaan dan dat staats-journalist trol Peter R. de kijkers van het RTL4-pulp programma wil doen laten geloven. 

Tenen
Ook deed De Vries op theatrale wijze nog even voor, vanaf 5.15 in de verknipte
>>> video van RTL, hoe dicht Makan G. bij Peter was gaan staan en Peter daarbij Makan G. 'per ongeluk' op de tenen zou hebben getrapt. In de video (hieronder nog een keer) is vanaf 2.48 duidelijk te zien dat Peter de Boulevard kijkers opnieuw keihard voorliegt en het niet zo is gegaan is zoals hij van Beau van Erven Dorens letterlijk mag komen voordoen. 


Betonschaar
De Vries maakt een aantal keren ophef over een door Makan G. meegenomen betonschaar waarmee hij bedreigd zou zijn. Bedreigd zijn, want de betonschaar zou niet meegenomen zijn om een klusje op te knappen, zo voegde peter er nog aan toe. Opmerkelijk is dat er in de video door de politie niet over een betonschaar wordt gesproken, terwijl we toch aan mogen nemen dat dat nu juist wel het geval zou zijn als er werkelijk met een betonschaar zou zijn gedreigd. 

Vlogger
Om het allemaal nog meer verwarrend te maken gaan er ook geruchten, dat het niet Makan G. is die de filmopnamen heeft gemaakt en Peter R, de Vries toesprak maar de bekende vlogger Johan Korenblek. Dat zou duidelijk blijken uit het karakteristieke stemgeluid van Korenblek. Wij hebben dat stemgeluid in de video vergeleken met wat video's van Korenblek op zijn >>> videokanaal, maar kunnen daar alleen uit opmaken dat het Korenblek niet is. Er blijft echter genoeg over dat duidelijk maakt wat we al wisten. Peter R. de Vries liegt en bedriegt en heeft daarvoor geen alibi.