KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

woensdag 15 maart 2017

Video-verslag kort geding Journalist M. Kat-Volkskrant

Wijze woorden Micha Kat tegen rechter tijdens rechtszitting! 

Nadat wij gisteren zijn gehackt of op een andere wijze zijn gesaboteerd is het ons na uren (nacht)werk uiteindelijk gelukt de boel weer aan de praat te krijgen. Daarna konden wij eindelijk de filmopnamen, die wij gisteren maakten van het kort geding dat journalist drs. Micha Kat aan had gespannen tegen de Volkskrant, gaan monteren. Ook dat nam vele uren in beslag. Uiteindelijk hieronder het videoverslag van de zitting.We moesten ook nog naar Amsterdam om te stemmen!
Ga daarom voor verdere informatie inzake het kort geding alstublieft naar de website van Micha Kat >>> Revolutionaireonline.com


Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Gerechtelijke Misdaad, Mensenrechtenschendingen, Mediacensuur, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking. Vrije Meningsuiting.

MEDEDELING VOOR DE BEZOEKERS VAN DE WEBSITE NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND

Gehackt
Mogelijk zijn we weer gehackt of besmet met een virus. Dit keer was het goed raak! Wegens enorme computerproblemen konden wij de opnamen van het kort geding dat journalist Drs. Micha Kat had aangespannen tegen de Volkskrant en dat gisteren plaatsvond niet monteren. 
Na vele uren (nacht) werk is het toch nog gelukt de boel weer aan de praat te krijgen en gaan we nu beginnen met de montage van de opnamen. Mogelijk vanmiddag dus het video verslag van de rechtszitting. De beelden zullen als ze klaar zijn uiteraard ook naar >>> www.revolutionaironline.com worden toegezonden. 

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Gerechtelijke Misdaad, Mensenrechtenschendingen, Mediacensuur, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven
tegen eigen bevolking.
Vrije Meningsuiting.