KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 2 maart 2017

Kiezerskompas om de verwarring te ontlopen.

Rob Brockhus
Ingezonden stuk;

Door Rob Brockhus; Sociale Databank Nederland 


Om u de weg te wijzen naar informatie over hoe de overheid met ons omgaat is ‘n bezoek aan de website van >>> Nico van den Ham een absolute ‘must’.
Zijn blog bevat een groot aantal >>> interviews met politici, waaronder ministers en staatssecretarissen die allen bevraagd worden over de integriteit van hun beleid.

Henk Krol attendeerde op een aankomend probleem m.b.t. de pensioenpotten van ca. € 1400 miljard. Want er zijn geen erfgenamen die recht hebben op die nalatenschap van de spaarders. Staatssecretaris >>> Jetta Klijnsma opperde dat de collectieve fondsen genationaliseerd moeten worden. Nationalisatie is ook de oplossing voor het >>> pensioen voor de jeugd zonder dat zij moeten sparen, want dat hebben hun ouders al gedaan. Wil je weten waarom de journalisten en politici zwijgen over het pensioen voor jouw kinderen? Wie zal 1400 miljard euro erven? Uw eigen kinderen? Op >>> TV Salto vraag ik ook u om vragen te stellen aan de media en de lijsttrekkers..! Zie: >>> www.sdnl.nl. Mijn vraag aan premier Rutte was niet beantwoord over de terugkoop van >>> ABN-AMRO en advocatenwet.

In de bijlage heb ik een ontwerp gemaakt om uit te printen en dan in stroken uit te knippen. Je kunt bij de supermarkt ook eerst een aantal kopieën maken van die print. Dan heb je een flink aantal van de strookjes ter beschikking en kan je iedereen die je tegen komt een strookje meegeven. Je kunt die ook op de markt uitdelen. Als het goed is zullen de kiezers dat papiertje uit je hand willen grissen, omdat ze elkaar influisteren dat in dat briefje de oplossing staat voor jouw eigen pensioen, maar ook voor jouw kinderen. Want die € 1400 miljard spaargeld van werkenden en werkgevers samen, heeft geen erfgenaam wanneer jij dood bent, en jouw pensioenspaargeld naartoe kan gaan om van te leven.

Het groeit en groeit tegen de klippen op, maar niemand heeft er wat aan. Zelfs jij als spaarder niet. Daarom moet je vragen stellen aan de kranten, aan de lijsttrekkers, aan de omroepen en praatprogramma’s als Buitenhof, Jinek en misschien aan het Lagerhuis van Paul Witteman; of aan de Wereld Draait Door. Je kunt natuurlijk ook aan Nieuwsuur vragen of ze het onderwerp van vererving van de pensioenpotten aan de orde willen, mogen en kunnen stellen.

Er zijn maar twee partijen die zeker weten dat dit probleem speelt: dat is 50Plus van Henk krol, die enkele weken geleden daarover een summiere opmerking maakte op televisie. En dat is staatssecretaris Jetta Klijnsma (PvdA) die een half jaar eerder opperde om de collectieve pensioenpotten te nationaliseren. Toen ik dat hoorde was ik echt in mijn kuif gepikt en pissiger dan Patricia Paay, maar met wat nadenken heb ik besloten om of PvdA te stemmen of 50 Plus, met een lichte voorkeur voor Henk Krol. Want de lijstrekker van de PvdA, ene Lodewijk Asscher, heeft wel 80.000 mensen uit de zorg de WW in gewerkt en een pensioenbreuk bezorgd met verlies van hun baan in de zorg.

Jullie moeten zelf maar eens nagaan wat te kiezen. Ik elk geval zal jij als kiezer een verstandig besluit moeten nemen voor de toekomst van jouw eigen kinderen nadat je vragen hebt gesteld aan de media en politici. Doe je dat niet? Dan is het eigenschuld hele dikke bult….! 


Adressen media: >>> www.sdnl.nl/media.htm 
Adressen politieke partijen: >>> www.sdnl.nl/kiesraad-register-2016.htm.

Dit was in 1986 mijn eerste poging om de >>> geldpolitiek aan de orde te krijgen. Vandaag de dag is de >>> geldpolitiek nog steeds >>> taboe voor politici en journalisten.

M.v.g.

Rob Brockhus (redacteur SDNL)
Westkade 227

1273 RJ Huizen

Tel.: 035-5268153
Mail: sdn@planet.nl
Web: www.sdnl.nl


P.s., gezien de discussies op de televisie met lijsttrekkers en misgebruik van de
>>> zendtijd voor politieke partijen, concludeer ik dat alleen Forum voor Democratie een zetel zal halen.

Geen van de partijen bepleit het >>> recht van inspraak van de burger in de Tweede Kamer, waardoor de kloof tussen de stolp in Den Haag en bevolking gehandhaafd blijft!

De rest van de parlementaire zetelzoekers zullen met een deceptie moeten rekenen, zoals ik dat zes keer heb ervaren. 


Gladiatoren: >>> Zij die ten onder gaan groeten u…!

___________________________________________________________

De website van de Sociale Databank Nederland is permanent aan te klikken in de rechterkolom van deze site.