KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 4 februari 2017

Egbert Myjer, Raad voor de Journalistiek, stuurt wél eerlijke journalist Nico van den Ham gebouw uit! (video)

De zelfgenoegzame Egbert Myjer

Toga Schurk
De zelfgenoegzame vice voorzitter van de Raad voor de Journalistiek, voormalig rechter Toga Schurk, mr. Egbert Myjer, gooide gisteren de goudeerlijke Journalist Nico van den Ham de zittingszaal én het gebouw van de raad uit.

Volkskrant
Nico zou, als goudeerlijke burgerjournalist, een zitting schijnvertoning bijwonen waar de klachten van journalist Micha Kat, van de website >>> Revolutionair Online, tegen het volksmisleidende staats-krantenvod; 'De Volkskrant', zogenaamd zouden worden behandeld.

Voor schut
De reden om Nico de zaal én het gebouw uit te gooien, was bij de partijdige voorzitter ruimschoots voor de zitting bekend. Maar Myjer had er voor gekozen Nico niet telefonisch of per e-mail te informeren dat hij niet welkom was en liet hem naar Amsterdam afreizen. Een onderworpen medewerkster van de raad had zelfs de opdracht gekregen om Nico op een bijzonder vriendelijke wijze welkom te heten.
Nico moest en zou eerst die zittingszaal in! Zo kon de tot op het bot verrotte mr. Myjer, Nico voor schut zetten door hem ten overstaan van de ruim aanwezige Volkskrantkliek de zaal én het gebouw uit te sturen. De Volkskrant betaalt mee aan de snabbel van de 70 jarige mr. Myjer en verwacht daar natuurlijk ook wat voor terug. 
De Raad voor de Journalistiek wordt gefinancierd door de dagbladen, tijdschriften, omroepen en nieuwssites en noemt zich onpartijdig. 

Reden
De reden dat Nico er uit is gegooid door de hautaine mr. Egbert Myjer is omdat Nico zich zeer onfatsoenlijk zou hebben gedragen. Nico had een telefoongesprek dat hij had met de liegende medewerkster van de raad -mevrouw Marianne Beets- opgenomen en dat vond Myjer onfatsoenlijk. Nico had het gesprek met de liegende mevrouw ook nog eens op zijn >>> website gepubliceerd en dat vond volksverlakker mr. Myjer nog meer onfatsoenlijk en daarom moest Nico weg uit de zaal. 

Medestanders Micha Kat
Slechts 3 medestanders van Micha Kat waren aanwezig op zitting. Alle andere aanhangers van Micha die zich hadden aangemeld, zijn door de Raad voor de Journalistiek voorgelogen dat de zaal vol zat en zij er niet meer bij konden. Nico heeft daarover 's morgens nog herhaalde malen telefonisch contact gezocht met de Raad, maar die had er voor gekozen de telefoon niet op te nemen. Nico heeft nog ingesproken met het verzoek terug te bellen en/of een grotere zaal te regelen, maar ook daar kwam geen reactie op. De omvangrijke kliek van de Volkskrant, ongeveer 25 man, wilde waar voor haar geld en kon er dus wel in.  

Skype
Verder waren aanwezig; Jeroen de Kreek van de website >>> Het Goede Nieuws, de advocaat van Micha Kat, >>> mr. Thijs Stapel en een vriendin die voor Micha een Skype verbinding tot stand had gebracht. Meer over die Skype verbinding en een kort verslag van de schijnvertoning in onderstaande video.  

Uitgang
Zeer opvallend was, dat er na afloop, terwijl wij nog geruime tijd hebben staan napraten voor de uitgang het gebouw van de Raad voor de Journalistiek, er niemand van de vele kliekleden van de Volkskrant die op de zitting aanwezig waren naar buiten kwam. En dat terwijl er door een gebouwbeheerder aan Nico was verzekerd dat het gebouw maar een uitgang heeft, behoudens een nooduitgang, maar die werd uitsluitend gebruikt bij bijvoorbeeld brand. Dit artikel is in het kader van hoor en wederhoor naar de volgende adressen toegezonden: raad@rvdj.nl  redactie@volkskrant.nl 

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Mediacensuur, Omkoping, Discriminatie, Mensenrechtenschendingen, Gerechtelijke Misdaad, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Vrije Meningsuiting.