KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 24 januari 2017

Begrafenis Bertus de Man. Immens verdriet, tranen, boosheid en keiharde beloftes aan politie-justitie!

Eensgezindheid
Uit alle delen van onze verkapte schurkenstaat én uit het buitenland waren ze er. Meer dan duizend mensen. Familieleden, motorclubs en een Molukse broederschap. Enorme eensgezindheid, veel verdriet en boosheid over >>> een van de vele moorden die de de grootste, meest ellende, leed en verdriet veroorzakende misdaadgroep die ons land kent -Justitie- nu weer op haar geweten heeft. Vorige week was een van de vele slachtoffers de 30 jarige Bertus de Man. Vader van 2 meisjes! Afgeslacht door gewetenloos politie-schorem, ofwel de hulptroepen van het Criminele Zwarte Toga Tuig. Meer ellende en nog meer moord onder de video....Zelfmoord
Er zijn meer dan 1800 zelfdodingen per jaar in ons land. Van die meer 1800 mensen die zich zelf van kant maken plegen er ongeveer 500 zelfmoord ten gevolge van vuile beslissingen/vonnisen van criminele rechters en raadsheren. Vonnissen die tot stand zijn gekomen door middel van gerechtelijk zwendel om deze >>> vuile economie draaiende te houden. De reguliere staatsmedia zwijgt!

Moord
Maar....  het is niet genoeg! Bij grote regelmaat overlijden er mensen tijdens of vlak na hun arrestatie! Zo veel, dat het niet logisch is om te denken, dat er nog toeval in het spel is. 'Nu hebben ze de verkeerde getroffen' en 'de waarheid zal naar boven komen', zo belooft de familie De Man. Wij hopen daarop en staan de familie zoveel we daartoe in staat zijn, bij. Wordt vervolgd! 

Zie ook:

>>> Reizigers en Motorclubs herdenken Bertus de Man

>>> Mensenmassa op begrafenis vermoorde Bertus de Man

>>> Onrecht

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND: Sectoren: Moord, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Discriminatie, Klassenrechtspraak, Censuur, Mensenrechtenschendingen.