KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 4 september 2016

De slachtoffers van een Amsterdamse mensen-sloper

Over Herman Plas en zijn bij ons bekende slachtoffers
Kapot gemaakt voor de grootgraaiers en mr. Joris Demmink

Deel 1

Mensen-kinderen-sloper Herman Plas
GGD Amsterdam
Voor zover ons bekend zijn er nu tenminste 6 Amsterdammers, waaronder 2 kleine kinderen door 'psychiatrisch verpleegkundige' Herman Plas van de A'damse GGD dakloos, inkomensloos en dus volledig kapot gemaakt! Logischerwijs zijn er veel meer slachtoffers! Niet elk slachtoffer Googelt Herman Plas en/of Nico van den Ham en belt of mailt ons! Vaak hebben de slachtoffers ook geen toegang tot internet omdat ze alles kwijt zijn.
De 6 slachtoffers van Herman Plas die wij kennen zijn nu, op een vrouw na, allemaal dak- en inkomensloos en verder letterlijk helemaal kapot!


Eberhard van der Laan 
Dagelijks fietst Herman Plas door Amsterdam op zoek of op weg naar nieuwe slachtoffers. Dat doet Herman in opdracht van >>> bestuursgangsters van Amsterdamse woningcorporaties, de sicherheitsdienst van het beruchte daklozenloket aan de >>> Jan van Galenstraat 323 Amsterdam, de zichzelf benoemde beschermheer van de daklozen maar in werkelijkheid de discriminerende, daklozensloper burgemeester >>> Eberhard van der Laan en elke andere grootgraaier die zich aan heeft gemeld bij de Amsterdamse gemeentecrimineel.

Mr. Joris Demmink
Herman Plas zet zich in het bijzonder in voor de door de (pedo) elite belangrijk geachte personen zoals bijv. mr. Joris Demmink.
Joris Demmink was lange tijd de hoogste baas van justitie en vindt het, zoals vele van zijn partijgenoten dat ook vinden, lekker, om de justitionele VVD-snikkel bij minderjarige jongetjes naar binnen te duwen. Dat dat zo is, is vele malen door verschillende personen tijdens rechtszittingen onder ede verklaard. Wij waren daarbij. Voor alle duidelijkheid, wij waren bij die rechtszittingen! 


Anti-Pedofielen-Poster
Herman Plas kwam bij Karel Bagchus aan de deur in de periode waarin de Joris Demmink getuigenverhoren in Utrecht plaatsvonden. 
Herman Plas belde aan bij Karel omdat hij een grote anti-pedofielen-poster betreffende >>> mr. Joris Demmink achter zijn raam had hangen. Sinds dat bezoek aan Karel is de in Amsterdam zo gevreesde GGD 'er Herman Plas dan ook meer bekend onder de naam Herman -Pedo Poster- Plas. 

Lopen
Karel Bagchus bezit inmiddels niets meer, heeft geen inkomen, kan niet meer lopen en ligt min of meer ergens weg te rotten bij mensen die wel gevoel in hun donder hebben en Karel hebben opgevangen en verzorgen. Hulde aan die lieve mensen want wat zij doen is natuurlijk niet niks! De intense ellende voor Karel is allemaal begonnen vanaf het moment dat de door en door corrupte gemeenteschurk Herman Plas bij Karel voor de Demmink-Poster aan de deur kwam. Dat was in februari 2014. 

Iva Gueneva
Ook bij Iva Gueneva en haar 2 kinderen van 4 en 7 jaar oud kwam de laffe GGD'er Herman Plas plotsklaps aan de deur. Dat was in opdracht van de Amsterdamse
>>> Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot
. Daarna ging het ook met moeder Iva en haar 2 kleine kinderen snel bergafwaarts. De zoveel leed en verdriet veroorzakende >>> Misdaadgroep Jeugdzorg werd door het criminele Stadgenoot ingeschakeld. Vervolgens kwam de >>> kindermishandel-Organisatie inbreken in de woning van Iva en haar kinderen. Moeder Gueneva is daarna met haar kinderen voor de immense terreur van Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek gevlucht. Dat is allemaal te lezen en te zien (foto's) in het artikel
>>>
Moeder met 2 kinderen vlucht voor GGD Psychiater Herman Plas en                         Woningcorporatie Stadgenoot.


Rechtszitting
Korte tijd later is er een rechtszitting schijnvertoning geweest om Iva Gueneva en haar kinderen door middel van gerechtelijke list en bedrog de straat op te kwakken.
Het complete misdaadteam van Herman -Pedo poster- Plas was aanwezig behalve de laffe Herman zelf.
De onmenselijke, corrupte klassenrechter; mevrouw mr. F.J. Lourens was ter zitting op geen enkele wijze geïnteresseerd betreffende de gronden die Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot niet heeft aangevoerd om het gezinnetje dakloos te maken en vonniste dat moeder Iva en haar 2 kleine kinderen door misdadig deurwaarderstuig in naam van Koning Willem Alexander de straat op konden worden gekwakt.
Alles over het misdrijf tegen de mensheid dat de meedogenloze klassenrechter mr. F.J. Lourens jegens Iva Gueneva en haar 2 kinderen pleegde in het artikel >>> Onmenselijke Terreur Woningcorporatie Stadgenoot! Bange                                      moeder met 2 kleine kinderen ondergedoken en het >>> vonnis.

Deel 2
Karel Bagchus, Iva Gueneva en haar 2 kleine kinderen. Zomaar 4 slachtoffers van de meedogenloze, laag bij de grond gemeente-crimineel de Amsterdamse GGD werknemer Herman -Pedo Poster- Plas. Slachtoffers die hun leven zagen veranderen in een HEL nadat Herman Plas plotsklaps aan hun voordeur stond. In deel 2 komen de slachtoffers. Marian (achternaam niet bekend) en Nico van den Ham aan bod. Ook de werkwijzen van de Amsterdamse gemeente-schurk Plas, die zich onder andere ook nog uitgeeft als verhuurmakelaar, komen aan bod.
Datzelfde geldt voor de omvangrijke corrupte kliek, zoals een >>> politieagent, waar Herman -Pedo Poster- Plas nauw mee samenwerkt. 


Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND Sectoren: Mensenrechtenschendingen, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Koninklijk Huis, Gerechtelijke Misdaad, Klassenrechtspraak, Mediacensuur.

Ter informatie en in het kader van hoor en wederhoor is dit artikel apart naar vele Twitteradressen én de onderstaande adressen toegezonden:

IArends@dynamo-amsterdam.nl  rbeaumont@dynamo-amsterdam.nl   premier@vvd.nl Branco.Peters@dynamo-amsterdam.nl  laurensivens@gmail.com   eduard@mondriaan4tet.nl
e.van.der.laan@amsterdam.nl   pvda_voorlichting@tweedekamer.nl  sanne.van.den.aakster@nos.nl
anja.van.ginhoven@nos.nl  vereniging@nvj.nl   reacties@nos.nl  leanne.de.goede@nos.nl mhabets@stadgenoot.nl  voorzitter@pvda.nl  lhurkmans@pvda.nl   ganderiesen@stadgenoot.nl
rboomgaart@stadgenoot.nl   j.boudewijn@hoeden-mulder.nl   zembla@bnnvara.nl jbulder@stadgenoot.nl  pdehaas@stadgenoot.nl   pdejong@stadgenoot.nl  mbos@stadgenoot.nl,
info@stadgenoot.nl,  info@at5.nl  pers@amsterdam.politie.nl   jack.druppers@amsterdam.politie.nl
vangnet@ggd.amsterdam.nl  hoofdredactie@parool.nl   info@hoeden-mulder.nl
D.Samson@tweedekamer.nl   redactie@rtvnoord.nl   secretariaatamsterdam@sp.nl
spafdelingasd@gmail.com   randjan.bissesar@mentrum.nl  info@huurgenoot.nl
partijvoordedieren@tweedekamer.nl   christenunie@tweedekamer.nl   contact@tweedekamer.nl
d66@tweedekamer.nl    groenlinks@tweedekamer.nl    pvda@tweedekamer.nl
sgp@tweedekamer.nl   sp@tweedekamer.nl  pvv@tweedekamer.nl  cda@tweedekamer.nl 50plus@tweedekamer.nl   meldpunt@wswonen.nl   communicatie@nos.nl   amsterdam@sp.nl
tiersbakker@hotmail.com   emileroemer@sp.nlm   f.bashir@tweedekamer.nl  HvBommel@sp.nl
jasper.vdijk@tweedekamer.nl   h.vgerven@tweedekamer.nl  s.gesthuizen@tweedekamer.nl
pjansen@sp.nl  skarabulut@sp.nl   n.kooiman@tweedekamer.nl  r.leijten@tweedekamer.nl
a.merkies@tweedekamer.nl   rvraak@sp.nl  m.smits@tweedekamer.nl  p.ulenbelt@tweedekamer.nl
jdewit@sp.nl  info@huurdersverenigingoost.nl