KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 1 september 2016

PvdA Burgemeester Peter Noordanus maakt Tilburgs stel na jarenlange ambtelijke terreur nu dakloos

Onderaan dit artikel een gesprek met de dakloze Marita Taal!

Marita Taal (zittend vooraan) en
Nous Pattimouckaij (staand).
 Op de achtergrond de vrachtwagen
waar de schamele spullen van 

het stel in worden gekwakt.
Foto >>> Onderdak NL
PvdA Gangster Peter Noordanus
Vermoorden
Nadat PvdA-crimineel; burgemees- ter Peter Noordanus eerst jarenlang letterlijk heeft geprobeerd Marita Taal en Nous Pattimouckaij (70) te vermoorden, zijn deze lieve, zachtaardige medemensen gisteren 'per ongeluk' in naam van
>>> Koning Willem Alexander, door misdadig deurwaarderstuig de straat op gesleurd.


Details

Wij konden de daklozen Nous en Marita aanvankelijk niet bereiken. Plotsklaps hadden we Marita vanmiddag toch aan de telefoon. Luister naar het gesprek wat Nico van den Ham vanmiddag met Marita had door op de pijl te klikken in onderstaande video.


Creperen
Op 22-11-2015 publiceerden wij een artikel met daarin een video waarin iedereen kon zien hoe de meedogenloze PvdA- schurk; Burgemeester Peter Noordanus, Nous en Marita meedogenloos lieten >>> creperen. Die onmenselijke situatie was op het moment van publicatie al lange tijd gaande.


Telefoongesprekken
Op 25 november 2015 publiceerden wij een artikel met daarin 2 gespreksopnamen van telefoongesprekken die wij met de secretaresses van PvdA- schurk burgemeester Peter Noordanus en zijn D66- bendelid locoburgemeester Berend de Vries hadden. Dit is de link naar dat artikel >>> Misdaden tegen de menselijkheid in Tilburg deel 2. Zowel burgemeester Noordanus als locoburgemeester de Vries hebben nooit, zoals dat zo vaak gaat in onze verkapte Schurkenstaat in dit soort kwesties, op geen enkele wijze gereageerd!

Varkens
Daarna publiceerden wij nog wat artikelen, inzake de vuile misdrijven die tegens dit vriendelijke stel in naam van >>> Koning Willem Alexander zijn gepleegd. Maar de onmenselijke situatie veranderde niet voor Nous en Marita. Het koppel moest en zou, verder lijden en leefden onder omstandigheden die slechter waren dan de huisvesting van fok en/of slachtvarkens. Die varkens leven overigens onder extreem slechte omstandigheden maar krijgen wel volop te vreten en leven in een geacclimatiseerde stal. Dit omdat ze dan meer biggen werpen, respectievelijk sneller vet worden! Marita en Nous hebben geen inkomen en zijn nu dakloos dus die varkens hebben het beter. De Schurkenstaat der Nederlanden. De gecensureerde staats-NOS zwijgt!   


Poesen
Marita en Noes hebben vier poezen en één daarvan was in het pand achtergebleven. De deurwaarder die Marita en Noes en de 3 poezen in naam van Koning Willem Alexander meedogenloos de straat op hebben gekwakt heeft ergens nog een ietsiepietsie gevoel in zijn deurwaarderslijf. Niet veel, maar toch! Marita en Noes mochten hun dierbare poes, nadat ze het pand uit waren gezet, van de gerechtsdeurwaarder nog uit het gebouw halen. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat de deurwaarder schijt aan alles, behalve aan kattenstront, heeft. De leefwereld van de poezen is ook wreed verstoord en zitten nu in doodsangst in een bench! 

Contact met Marita 
Na vele pogingen lukte het Nico van den Ham vanmiddag om per telefoon contact te krijgen met Marita Taal. Hieronder het gesprek wat Nico had met haar over de ontstane nieuwe situatie. Binnenkort meer, want aanstonds gaat Nico op bezoek bij het dakloos gemaakte stel en de vier poezen.

Klik op de onderstaande video/tekst
om het gesprek te beluisteren.
 Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Mensenrechtenschendingen, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Koninklijk Huis, Gerechtelijke Misdaad, Klassenrechtspraak, Mediacensuur. Dierenrechten.  

In het kader van hoor en wederhoor is dit artikel apart naar de onderstaande adressen toegezonden:  

peter.noordanus@tilburg.nl  berend.de.vries@tilburg.nl  hans.kokke@tilburg.nl erik.de.ridder@tilburg.nl  mario.jacobs@tilburg.nl  marcelle.hendrickx@tilburg.nl gabrielle.haanen@tilburg.nl  aziza.aboulkacem@tilburg.nl  juul.bish@tilburg.nl marjolein.erwich@tilburg.nl  ny.van.hoorn@tilburg.nl  gathy.jackson@tilburg.nl corrie.mutsaers@tilburg.nl  els.goossens@tilburg.nl  odilia.ditters@tilburg.nl raadsgriffie@tilburg.nl