KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

maandag 22 augustus 2016

Niveau Salto TV programma 'De Stem Van De Straat' lager dan welk regulier Pulp-TV programma dan ook.

Video
Op 17 augustus jl. plaatsten wij een artikel met de mededeling; Geen Micha Kat en ook geen Nico van den Ham in het zwaar-gecensureerde TV programma 'Stem van de Straat' op het Amsterdamse Salto TV. Nico legt het in onderstaande video uit.Pulp TV
De over de rug van anderen 'grappige' medepresentator van het programma, Dave Rachman, die absoluut niet de studio uit wil en gaat, ook al is dat zo afgesproken als er een serieus onderwerp aan de orde is, maakt zichzelf nu nog 'populairder' dan dat hij al was! Tokkie Rachman monteerde de onderstaande video ten voordele van zichzelf. Vergelijk en oordeel zelf.

Blij
Nico is in ieder geval blij met zijn beslissing niet meer mee te zullen werken aan het zwaar gecensureerde pulpprogramma 'De Stem van de Straat' dat eigenlijk uitsluitend gaat over 'kijk mij eens'. En dan hebben we het over de presentatoren die klaarblijkelijk alleen maar graag met hun kop in beeld willen. Het dondert daarbij niet op welke -gecensureerde- wijze die koppen op TV komen, als ze maar in beeld worden gebracht. Het programma heeft absoluut niet de inhoud die Nico werd voorgehouden en hem er aanvankelijk toe had gebracht om aan het programma mee te werken. Die inhoud kan ook niet, zo heeft Nico zelf van enkele 'kopstukken' van Salto gehoord, want dan gaat het programma op zwart of gaat Salto en daarmee ook AT5 helemaal kapot!
   Let op! Bovenstaande video is door ons gedownload ofwel veilig gesteld.
Wij hebben niets te verbergen! Ook deze nep-video niet! De video is uiteraard te bekijken op het video kanaal van Tokkie Rachman. Opmerkelijk genoeg staan er veel video's op het kanaal van Tokkie op zwart. Mocht bovenstaande video op Tokkie Rachman zijn kanaal ook op zwart gaan, dan is de gemanipuleerde video hier toch nog te bekijken! Jammer dat het allemaal zo moet gaan.


Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Mediacensuur, Volksverlakkerij, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Politiek.