KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 7 juni 2016

Is Bussumse wijkagent teleurgesteld en beledigd?

Politieman  Bart Weijermans

Neemt de Bussumse wijkagent Bart Weijermans wraak vanwege ongastvrije opstelling van drs. E. Groenendijk? 

Is 'rot op uit mijn woning' een reden voor slaafse wijk-diender om aangifte te doen wegens belediging? 

Een -Ik kom kijken of ik u kan helpen- eerste huisbezoek, is dé landelijk toegepaste standaardwerkwijze en meestal de eerste stap
om een mondige burger kapot te maken. 


Verontwaardigd
Is de Bussumse wijkagent Bart Weijermans verontwaardigd vanwege het 'rot op uit mijn woning' van drs E. Groenendijk MSc.? Heeft de politieman aangifte tegen Groenendijk gedaan? Het lijkt er wel op. Op 15 april jl. overviel wijkagent Bart Weijermans Groenendijk met een onaangekondigd huisbezoek? Wijkagent Bart kwam met de standaard politie-smoes; 'ik kom kijken of ik u hulp kan bieden'.
Dé landelijke werkwijze van de hulptroepen van veel leed, ellende en verdriet veroorzakende misdaadgroepen zoals Jeugdzorg, woningcorporatie's, UWV en niet te vergeten de Overkoepelende Landelijke Belangenorganisatie van dergelijk boeventuig; 'De Rechtspraak'. 


Geschil
Groenendijk is verwikkeld in een jarenlange durende oorlog met Misdaadgroep Jeugdzorg en daardoor ook met haar Belangenorganisatie 'De Rechtspraak'.
Erik Groenendijk is door middel van extreem misdadige werkwijzen van rechters, raadsheren en ander Corrupt Toga Tuig beroofd van zijn drie kinderen.
Vader Groenendijk heeft zijn 3 meisjes inmiddels al 26 maanden niet meer mogen zien. 
Groenendijk pikt dit niet en vecht voor zijn kinderen. 

Criminelen

Erik Groenendijk is door al de onmenselijke gerechtelijke vuiligheid, die hem in zijn eigen kwestie de afgelopen 8 jaren ten deel is gevallen, wakker geworden. Daardoor ziet hij ook alle andere massaal op onschuldige burgers toegepaste juridische smeerlapperij. Groenendijk komt hierdoor steeds meer tot de conclusie dat onder andere Nico van den Ham volstrekt gelijk heeft inzake zijn bewering dat rechters en raadsheren criminelen zijn van de ergste soort!

Openbaar
Groenendijk steekt zijn conclusies én datgene wat hem (in de rechtszalen) is overkomen niet onder stoelen of banken en maakt alles wat hem overkomt via zijn eigen website openbaar. Dit met links naar documenten en gespreksopnamen die het onomstotelijke bewijs leveren, dat de beweringen van Groenendijk niet voor twijfel vatbaar zijn. Dat mag absoluut niet in onze verkapte Schurkenstaat. Doe je dat toch dan komen ze je 'helpen'. De reden van politieman Bart om Groenendijk te overrompelen met een huisbezoek was om te helpen, zo vertelde de wijkagent.
Wij 'geloven' Bart Weijermans daarin op zijn woord en weten zeker dat wijkagent Bart Groenendijk bezocht 'om
te helpen'. Naar de kloten helpen!  

Verdachte
Het is niet helemaal zeker of politieman Bart Weijermans aangifte heeft gedaan. Groenendijk heeft de politie gebeld om te vragen wie er aangifte heeft gedaan en waarom. Dat moet geheim blijven tot donderdag snauwde een politie-bitch Groenendijk in wat andere bewoordingen toe. Op donderdag 9 juni a.s. zal verdachte Groenendijk worden verhoord. Hopelijk wordt hem dan verteld wie er aangifte wegens belediging op 15 april jl. heeft gedaan.
Wij voorspellen dat het de slaafse wijkagent is. 


Meer op >>> http://stoppasfamiliedrama.blogspot.com

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Misdrijven tegen eigen bevolking, Klassenrechtspraak, Mediacensuur, Gerechtelijke Misdaad, Mensenrechtenschendingen. Politie

Beslag bankrekening Media bedrijf om Discriminatie

Beslag leggen op de bankrekeningen van media-bedrijven die zich schuldig maken aan overtreding van de mededingingswet en discriminatiewet!

Dat is waar Rob Brockhus, hoofdredacteur Sociale Data Bank Nederland, toe oproept! De altijd zeer actieve Brockhus kan dat beslag leggen zelf niet. Daar is (wettelijk) een advocaat -'met ballen'- voor nodig en die zoekt hij nu dan ook. Hieronder het ingezonden stuk van Rob Brockhus.

Rob Brockhus
Ingezonden door Rob Brockhus. Door onze redactie enigszins aangepast aan de opzet van onze site. 

Vernieuwing
Alle nieuwe (kleine) partijen die meedoen met de verkiezingen zullen moeten weten dat de zittende elite geen behoefte heeft aan vernieuwing in de politiek.

Manipuleren
Zij zullen samen met hun spindoctors alles in het werk stellen om de informatie via de massamedia zo te sturen, dat de kiezer niet beseft dat hij of zij gemanipuleerd wordt.




Verkiezingsdebat
Na zes keer ervaring met de media als kandidaat voor een zetel in het parlement (nu doe ik niet meer mee, inmiddels 73), wil ik in elk geval proberen de nieuwelingen te behoeden voor de uitsluiting van openbare discussie. Uitsluiting zoals dat bijvoorbeeld gebeurd aan de vooravond van de verkiezingen bij het grote avondvullende verkiezingsdebat op de TV waar uitsluitend de grote heersende partijen welkom zijn! 

Beslag
Vandaar mijn advies om de omroepen aan te zeggen gelijkwaardige informatie op TV, Radio en dagbladen te geven die niet is gestuurd met het belachelijk maken van een nieuwe partij. De meest effectieve methode is de wet zelf te gebruiken als argument en als financiële consequentie bij overtreding van de mededingingswet en discriminatiewet, beslag laten leggen op de bankrekening van de betreffende media- organisatie.
______________________________________

Advocaten graag contact opnemen met onze >>> site of met Rob Brockhus zelf
via e-mail 
sdn@planet.nl. 

Vragen
Ook heeft Rob een lange >>> lijst  met voorbeelden lastige en ongewenste vragen aan de kandidaten van de zittende partijen samengesteld. 
Die lijst en nog veel meer informatie kunt u vinden op de website van de Sociale Databank Nederland >>> www.sdnl.nl 

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Mediacensuur, Discriminatie en Volksverlakkerij.