KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 28 mei 2016

Weer komen de voorspellingen van Nico van den Ham in de zaak Demmink uit!

Fredrik Teeven
Helaas
Helaas komen de voorspellingen van
Nico van den Ham betreffende rechtszaken waar het gaat tussen 'klein' en 'groot' en/of 'belangrijk' tegen 'onbelangrijk' opnieuw uit.


Fredrik Teeven
    
Mr. Joris Demmink
Fredrik Teeven, 2e Kamerlid voor de VVD Misdaadgroep, gaat zoals wij voorspelden in beroep tegen de beslissing van de rechter, die hem dwingt onder ede te getuigen in de Bart van Well-Demmink-Rolodex getuigenverhoren. Fredrik Teeven getuigde op 21 april al onder ede in de kwestie seksueel misbruik van kinderen door Rechters, Officieren van Justitie, Raadsheren en mr. Joris Demmink, maar vertelde nagenoeg niets. Zwijgplicht was Teeven zijn argumentatie. In overleg met het OM en, zo denken wij, De Rechtspraak, gaat Teeven nu in beroep.

Joris Demmink
Of de voormalig hoogste baas van Justitie, pedofiel-verdachte mr. Joris Demmink op 3 juni a.s. wel of niet komt getuigen durven wij niet te voorspellen. Wel voorspellen we, dat als mr. Demmink zin heeft en dus komt, hij zich ook zal gaan beroepen op zwijgplicht. 
Allemaal in uw eigen Schurkenstaat der Nederlanden.

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Justitioneel Seksueel kindermisbruik, Klassenrechtspraak, Mediacensuur, Gerechtelijke Misdaad, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mensenrechtenschendingen.