KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

donderdag 5 mei 2016

Voorspellingen Nico van den Ham in de zaak Demmink

In ons artikel >>> 'Fred Teeven moet namen noemen in Demmink kwestie' meldden wij dat één van onze voorspellingen, betreffende beslissingen van rechters, bij hoge uitzondering niet helemaal was uitgekomen. Wij hadden voorspeld dat de rechter, in de Bart van Well-Demmink-Rodolex getuigenverhoren, zou gaan beslissen dat de getuigen voormalig OvJ Fred Teeven, Rechercheur Chris de Graauw en de AIVD mevrouw zich mogen blijven beroepen op hun zwijgplicht. Onze voorspelling was gedeeltelijk juist, want mevrouw Neijndorff mag als enige haar AIVD-mond wel stijf dichthouden, zo werd bekendgemaakt.
Betreffende de voorspelling dat Teeven en De Graauw dat ook mogen blijven doen, zaten we fout, althans
zo leek het op dat moment! 

Nico van den Ham is heel goed in het voorspellen
betreffende beschikkingen, beslissingen en vonnissen van rechters als het om zaken gaat 'tussen' groot' en 'klein'.
  Joris Demmink en zijn Pedo Kliek worden niet vervolgd!

Slim
Voor het goed zijn in voorspellen van beslissingen van rechters hoef je niet slim te zijn. Gewoon veel rechtszaken bezoeken die gaan tussen 'groot' en 'klein'.
De betreffende kwestie's bestuderen evenals het verloop daarvan en dan de uitspraak afwachten. Op een enkele uitzondering na, om de rechtspraak toch nog wat te doen laten lijken, is de grote organisatie of hooggeplaatste persoon altijd winnaar en Jan met de Pet de lul! Als je maar vaak genoeg in de zittingszaal bij civiele zaken zit, is voorspellen niet moeilijk. Ook de Consumentenbond kwam tot diezelfde conclusie. 


Criminele rechter
Meestal kan daarna ook nog eens worden bewezen dat de rechter of raadsheer niet naar de wet heeft gehandeld, maar ten voordele van de grote machtige partij criminele werkwijzen heeft aangewend om zijn/haar doel te bereiken. Misdadig genoeg is het in onze verkapte Schurkenstaat zo geregeld, dat de gewone burger niets aan bewijzen heeft als die niet zo van pas komen. Zeker niet, als dat niet voor twijfel vatbare 
bewijzen zijn dat rechters en raadsheren regelrechte veel leed, ellende, verdriet en 
>>> zelfmoord veroorzakende criminelen zijn. De NOS zwijgt!   

Demmink Pedo Kliek
De Rechtspraak publiceerde op haar website de >>> beschikking van de rechter-commissaris. Niets aan de hand zou je denken, maar De Rechtspraak publiceerde betreffende die beslissing ook een >>> mededeling. Met name de laatste zin in die mededeling is het slechte nieuws. Een zin die nog gedeeltelijk is onderstreept ook!
Citaat: 
Tegen deze beslissing van de rechter-commissaris staat beroep open.

Schijnvertoning
 

Zoals wij al eerder stelden: Justitie maakt ook van de Bart van Well-Demmink-Rodolex getuigenverhoren, zoals dat 2 jaren geleden tijdens de Demmink getuigenverhoren in Utrecht al het geval was, een grote schijnvertoning. Wat heeft het immers voor zin als de rechter-commissaris in een beschikking beslist dat Fred Teeven en Chris de Graauw zich niet meer mogen beroepen op hun zwijgplicht, als zij tegen die beslissing wel in beroep kunnen gaan? Als daarna dat beroep niet wordt toegewezen, kunnen Teeven en De Graauw waarschijnlijk nog in cassatie gaan. We zijn dan weer jaren verder, terwijl bij Joris Demmink en zijn Kliek, Alzheimer én de Dood voor hun deuren liggen te wachten. Jaren verder! Ja, er wordt goed nagedacht bij De Rechtspraak! 

Merkel   
Eerder al mocht de opgeroepen getuige, voormalig jongetjes pooier Karel Maasdam, na 10 minuten vertrekken omdat hij de eed niet wilde afleggen en niets (zinnigs) wilde zeggen. Joris Demmink zelf zegde zijn verhoor af, omdat hij op de borrel ging bij Angela Merkel. En getuige politieman Abe de Jong gaf aanvankelijk overtuigd toestemming aan ons en 'We Are Change', dat zijn verhoor in beeld en geluid zou worden opgenomen. Maar na een onderonsje met de advocaten van beide partijen én de rechter zag hij daar plotsklaps vanaf.

Voorspelling
Mede gelet op dit alles, voorspellen wij opnieuw en nog steeds dat Joris Demmink en zijn kliek nooit zullen worden vervolgd voor het seksueel misbruik van kinderen. Voor wat betreft onze voorspelling, dat Teeven en De Graauw zich mogen c.q. kunnen blijven beroepen op hun zwijgplicht krijgen we wellicht toch nog helemaal gelijk.
Gelijk krijgen is misschien wel leuk, maar liever hadden we in deze ons ongelijk!


Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Justitioneel Seksueel Kindermisbruik, 
Mediacensuur, Gerechtelijke Misdaad, Klassenrechtspraak, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mensenrechtenschendingen.