KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 22 maart 2016

Rechter pakt met list & bedrog 3 kinderen hun vader af!

Jeugdzorg
Strijd voeren tegen een grote organisatie zoals de Misdaadgroep Jeugdzorg, wordt vrijwel altijd een strijd tegen de tot op het bot verrotte, corrupte rechtspraak. Dat ondervind ook Erik Groenendijk. Nu al meer dan 7 jaren lang. 

'Salaam Alaikum'
Zo'n 6 maanden geleden ontmoette ik hem. Erik Groenendijk, ik kwam hem tegen in de steeds groter wordende 'wereld van slachtoffers' van de grootste criminele, veel leed en verdriet veroorzakende organisatie van Nederland ----> 'De Rechtspraak'. 
Erik Groenendijk, een altijd vriendelijke normale kerel met een goede baan. Helpt een oud vrouwtje uit de auto als hij toevallig ziet dat die er moeizaam uit komt. Veegt ook de stoep van de buren sneeuwvrij als hij toch bezig is en groet vriendelijk
'Salaam Alaikum' als hij een (ook) Arabisch sprekend medemens tegenkomt. Er is nog veel meer wat Erik siert, 'maar zo kan die wel even'. Later meer! 

Geprogrammeerd kind
Ook bij Erik loopt, zoals bij velen, niet alles naar wens, integendeel. Enkele jaren na het zorgvuldig maken van drie mooie dochters, zijn vader en moeder uit elkaar gegaan. Helaas veroorzaakte moeder al snel daarna een 'PAS- Familiedrama' zoals Groenendijk het inmiddels zelf noemt. PAS is een afkorting van 'Parental Alienation Syndrome'. De een legt het uit als ouderverstoting, de ander als oudervervreemding en ook wordt de term geprogrammeerd kind vaak gebruikt. Meer uitleg daarover >>> hier

Telefonisch contact
Moeder had al snel een nieuwe partner en vertelt op indoctrinerende wijze vreemde verhalen aan de 3 dochters én aan de Misdaadgroep Jeugdzorg over vader Erik. Moeder tracht, op een gemene en onvolwassen wijze, Erik volledig kapot te maken en zorgt er zo voor, dat de 3 dochters hun vader al bijna 2 jaren niet meer hebben kunnen zien! 

Strijdbaar
Erik is een man met een sterk instinct en dat vader-instinct maakt Groenendijk, die inmiddels 80.000 euro aan zinloze advocaatkosten armer is, zeer strijdbaar. Groenendijk strijdt al 7 jaren tegen verschillende organisaties die samenwerken onder de noemer 'Jeugdhulpverlening'. Instanties die duidelijk alleen maar voor het grote geld gaan en daarbij volstrekte schijt hebben aan het wel en wee van kinderen en hun ouders! Zie voor dat 'grote geld' de tabel onderaan dit artikel.

Toga Maffia

Inmiddels is het vader Groenendijk, door de enorme niet te bevatten list en bedrog van criminele toga dragers, nagenoeg onmogelijk gemaakt nog door te kunnen blijven vechten. Nagenoeg, want Erik gaat door, hoe dan ook! Voor zijn eigen 3 meiden. Maar ook voor de duizenden andere slachtoffers die Jeugdzorg jaarlijks maakt in nauwe samenwerking met haar >>> Overkoepelende Belangenorganisatie


Drie dochters afgepakt en 97 volle ordners met
bewijs dat de rechtspraak 
door en door corrupt is.


Toga Maffia
In alle rechtszaken, meer dan 30, die Erik de afgelopen 7 jaren moest voeren, had Erik te maken met criminele rechters. Rechters die ten voordele van Jeugdzorg en haar kliek, schaamteloos en openlijk bepalingen die verankerd liggen in nationale wetsartikelen en internationale verdragen, negeren.  

Op klachten die Groenendijk daarover heeft ingediend, werd in de meeste gevallen niet gereageerd! Heel af en toe kwam het voor, dat de klacht werd afgewezen d.m.v. een klachtafhandelingsbrief gerechtelijke, standaard >>> afscheep-brief

Aangiften

In feite strijdt Groenendijk (net zoals vele anderen dat ook moeten doen) niet meer tegen de Misdaadgroep Jeugdzorg en haar aanverwante instanties kliek. Groenendijk wordt vrijwel uitsluitend nog bezig gehouden met de misdrijven die criminele rechters plegen inzake de behandeling van zijn zaak. Erik heeft inmiddels al meer dan 70 officiële aangiften (ondersteund door onomstotelijke bewijsvoering) ingediend tegen de toga criminelen. Aangiften wegens misdrijven op ambtseed! Misdrijven gepleegd door leden van het hoogste orgaan in onze 'keurige rechtsstaat'. Misdrijven gepleegd in de rechtszalen en achterkamertjes van de Paleizen van Justitie van Nederland, elke dag, massaal, in alle arrondissementen!    

Eigen website 
Wij gaan verder niet inhoudelijk in op het PAS-familiedrama. Dat kan ook niet, omdat de kwestie te gedetailleerd is om op deze site te publiceren. Drs. Erik Groenendijk heeft sinds kort zelf de website >>> 'Stop PAS-Familiedrama NU', altijd aan te klikken via een RSS link in de rechterkolom van deze site. Voor belanghebbenden (iedereen heeft belang bij een eerlijke rechtstaat) zeer interessant, maar vooral enorm schokkend. Nederland is geen rechtsstaat, maar een verkapte dictatuur.
Erik publiceert uitsluitend in combinatie met onomstotelijke bewijsstukken.
De bewogen Erik Groenendijk is daarmee een enorme aanwinst in de strijd tegen de Zwarte >>> Corrupte >>> Pedo Toga Maffia.


Gedocumenteerd 
Wij zijn bij Erik op bezoek geweest en hebben met eigen ogen gezien hoe Groenendijk alles maar dan ook alles inzake die gerechtelijke corruptie heeft gedocumenteerd. Niet dat dat tot nu toe iets heeft uitmaakt in onze Schurkenstaat. Want met onderbouwde klachten over criminele rechters, voorzien van onomstotelijke bewijzen wordt ook, ja het wordt eentonig, de corrupte justitiële reet afgeveegd. Maar toch. Wat nu, is dan de vraag? Binnenkort een interview op deze site met de volhardende vader Erik Groenendijk.

Erik heeft verzocht hier te vermelden, dat hij een eerlijke advocaat zoekt i.v.m. het aantekenen van een hoger beroep. 


De website van Erik Groenendijk >>> Stop PAS-Familiedrama NUDoor Nico van den Ham i.s.m. de redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Gerechtelijke Misdaad, Volksverlakkerij, Klassenrechtspraak, Klokkenluiders, Staatsmisdrijven tegen eigen bevolking, Mediacensuur, Mensenrechtenschendingen.