KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 12 maart 2016

Staatstrollen zeer actief op Facebook en Twitter

Pas op! Trollen in het spel! 

Steeds meer zijn ze actief, vooral
op Facebook, maar ook op Twitter
en tijdens de enkele demonstraties
die nog plaatsvinden in onze
Verkapte Schurkenstaat.


 Infiltrerende staatstrollen. Behalve bij de gecensureerde volks- verlakkende reguliere staatsmedia zoals de NOS, Telegraaf e.d. want daar lopen
ze keurig aan de leiband van de Schurkenstaat der Nederlanden!

Staatstrollen, ofwel moderne NSB'ers: Loopjongens en meisjes van de autoriteiten ons Schurken-Regime.
Op Twitter, Facebook én speciale website's die er simpel uitzien, zodat het de site van een simpele burger lijkt maar in werkelijkheid in opdracht van ons Schurken-Regime werkt. 
Facebook
Staatstrollen opereren meer en meer op internet. Vaak onder een schuilnaam, maar ook wel, zo lijkt het dan althans, onder eigen naam. Een simpele Hollands klinkende naam, zodat ook dat allemaal echt lijkt. Een deel opereert in het geniep, een ander deel 'werkt' juist heel openlijk. Vaak lopen trollen tijdens demonstraties voorop, al dan niet met megafoon en/of opvallend gekleed. Zij willen veel worden gefilmd en gefotografeerd! 

Facebook-staatstrollen zorgen ervoor dat zij van zoveel mogelijk (liefst grote) groepen mede-beheerder zijn, zodat de moderne NSB'ers medemensen met een eerlijk open verhaal kunnen manoeuvreren daarheen, waar hun opdrachtgever dat wil.   

Voorbeeld
Vaak begint het met zogenaamde goed bedoelde privé berichtjes waarin de trol jou tracht te bewegen een tijdje te stoppen met je site, artikelen op Facebook en/of Twitterberichten 'Neem eens een half jaartje rust, 'ga naar een maatschappelijk werker, jij bent belangrijker dan de boodschap die je tracht te brengen' zo luiden de adviezen van de door de staat betaalde Judas. Onlangs overkwam Nico van den Ham dit ook. 

Zelfverbranding
Met Nico gaat het, zoals vrijwel altijd met (oudere) dakloos gemaakte mensen, niet goed. Maar Nico denkt er niet aan om vrijwillig te stoppen met zijn site. Toen Nico dat duidelijk had gemaakt aan de moderne NSB'er, was de volksverrader teleurgesteld en nam een andere strategie aan. De staatstrol besliste vanaf dat moment dat de artikelen op deze site niet goed waren. Besliste, want hij bepaalde eerst zelf wat er in de artikelen van deze site vermeld staat, om de inhoud daarna negatief te beoordelen. Schandalig was het, zo deelde de volksverlakker onder andere mede, hoe Nico in een van zijn artikelen zou hebben aangekondigd, dat hij zichzelf in brand zou gaan steken in de Amsterdamse rechtbank. 'Je kunt het niet maken om zoiets op je website in een video te zeggen' zo oordeelde de NSB'er. Nico van den Ham heeft een hekel aan pijn en heeft nimmer aangekondigd dat hij zichzelf in brand zal gaan steken zoals te lezen en ook te horen is (video vanaf 6.95) in het bewuste >>> artikel.

Uitsluiten
Toen de staatstrol in de gaten kreeg dat ook hij Nico van den Ham niet tot zwijgen kon brengen, heeft de volksverader die (mede) beheerder is van 4 grote groepen op Facebook, Nico medegedeeld dat hij niet meer welkom is in deze groepen. De arrogante trol die vaak voorop loopt bij demonstraties zou Nico niet blokkeren, maar Nico mocht geen verwijzingen meer naar zijn site op de pagina's van de groepen plaatsen. Bij een van die groepen deden we dat regelmatig, van die andere 3 hadden we nog nooit gehoord c.q. die waren we nog nooit tegen gekomen. 

Onverbloemd taalgebruik 
Eerlijk is eerlijk, ook al hadden we nog nooit van die 3 andere groepen gehoord, vonden we het wel jammer (toen we eenmaal van het bestaan van die groepen wisten) dat we er niet iets op mochten plaatsen. Ook een aantal groepen die hun strijd voeren tegen de Misdaadgroep Jeugdzorg is ons gevraagd daar niets meer te plaatsen vanwege ons onverbloemde taalgebruik op onze site. Dat onverbloemde (bewuste keus) taalgebruik gebruiken we overigens uitsluitend op onze eigen site en absoluut niet op Facebook waar we alleen maar verwijzen naar onze site. 

Verbannen

Nadat we dus verbannen zijn op 6 grote groepen, zijn we gaan uitproberen hoe we nog meer bezoekers op de site kunnen krijgen. We zijn wat meer op de starterspagina van Facebook gaan posten en zie daar, onze bezoekersaantallen lopen niet terug. Sterker nog, ze stijgen nog steeds. 

NSB'ers gevraagd middels advertenties van de overheid 

Zo nu en dan duiken ze op, advertenties, van de overheid (zie onderaan dit artikel) waarin medewerkers volksverraders worden gevraagd om internet af te speuren.
Hier de functieomschrijving geciteerd uit de advertentie: 

'Functieomschrijving 

Je achterhaalt hoe burgers online praten over het ministerie van Veiligheid en Justitie (Venj). Met monitoring– en webcartool Coosto speur je naar gesprekken op fora en sociale media, zoals Twitter, Facebook en Youtube. Je neemt positief deel aan gesprekken over Venj-beleidstereinen, Venj-organisaties en de Venj-bewindslieden en helpt zo het imago van Venj op te bouwen en beschermen

Als webcare-redacteur fungeer je als spin op het web. Je bent de online vertegenwoordiger van het ministerie van Veiligheid en Justitie en je rapporteert regelmatig over je belangrijkste bevindingen over online gesprekken. Je ziet vaak als eerste welke onderwerpen spelen en hoe burgers daarover praten. De signalen deel je met de rest van de organisatie. Vervolgens adviseer je hoe we het beste met discussies en reacties om kunnen gaan. Zo werk je mee aan relevante content in reactie op veel voorkomende vragen, opmerkingen en klachten over Venj-beleid'. 


Klik op de advertentie om te vergroten.


Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Staatstrollen, Staats-misdrijven tegen eigen bevolking, Mensenrechtenschendingen.