KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 5 maart 2016

Nauwelijks berichtgeving over Corrupte Rechters

Raadsheer mr. Valentijn
van Noorle jansen
Media

Opnieuw meldingen deze week in diverse media inzake een corrupte rechter. Dit keer gaat het om raadsheer
mr. Valentijn van Noorle Jansen die betrokken zou zijn bij beïnvloeding van het politieonderzoek naar een weggepeste Marokkaa
nse fiscalist bij KPMG Meijburg.
Of wij dat nu hier ook nog eens weer gaan opschrijven? Nee. U kunt het >>> hier lezen en hier en ook de nazi krant melde er al over zoals >>> hier is te zien. 

  Karige berichtgeving over zwendelde kinderen-   neukende rechters regelrechte volksverlakkerij.

 Regelmatig, maar op karige, misleidende wijze  verschijnen in de media berichten over de Corrupte Toga  Maffia. Misleidend omdat het dagelijkse immense  gesjoemel in alle 11 rechtbanken en 4 gerechtshoven in  civiele zaken tussen 'klein' en 'groot' absoluut niet te  bevatten is. Jan met de Pet wordt dagelijks massaal kapot   geprocedeerd door middel van gerechtelijke list en  bedrog  ten gunste van de kapitaalkrachtige partijen.


                                       Criminele pedofiele rechters

Raadsheer mr. J.W. Wabeke
  Voorbeelden van wat er zoal allemaal kan in 'keurig
  Nederland' genoeg: Overdag het 'klootjesvolk' straffen
  opleggen en 's avonds de justitiële snikkel in hun
  minderjarige kinderen proppen is geen enkel probleem  

  als je een hoge functie bij de rechtspraak hebt. Want zie      hieronder de verklaring die een tijd op de website van
  de rechtspraak heeft gestaan. 
Het betreft hier een hoge      rechter, de raadsheer mr. Jan Wolter Wabeke, een van          de velen die tijdens de Demink verhoren (wij waren
  erbij en hebben het gehoord) onder ede werden genoemd
  betreffende het neuken van minderjarige kinderen.
Verklaring rechtspraak

De verklaring op de website van Misdaadgroep De Rechtspraak is inmiddels verwijderd, in de hoop dat alles zo snel mogelijk vergeten wordt.
Wij willen dat deze pedo-smeerlapperij niet wordt vergeten en bewaarden de verklaring die u >>> hier kunt lezen. Bij ons weten is mr. Wabeke nooit in deze kwestie verhoord, terwijl een glazenwasser die aan een kind zit het (terecht) verder wel kan vergeten. Allemaal in 'Keurig Nederland'.


Voorbeelden
Voorbeelden van de immense smeerlapperij op allerlei gebied bij het Tuig van het laatste beslissende woord. Voorbeelden in meest grote zaken zoals kinderverkrachter mr. Joris Demmink, voormalig hoogste baas van justitie en de kwestie Hüseyin Baybasin die levenslang kreeg voor moord. Bewijs tegen hem lijkt vervalst.
Ander bewijs heeft de misdaadgroep justitie gewoon uit zijn cel gestolen.
De gecensureerde reguliere staats-media besteed nauwelijks aandacht aan deze pedo- doofpotzaken. Luister aandachtig naar het fantastische interview wat Jan Roos had met de advocaat van Baybasin mr. Adele van der Plas, waar zij verteld hoe door en door verrot justitie is. >>> video.


'Grote zaken'
Hierboven gaat het om 'grote zaken' die nauwelijks aandacht krijgen van de misdadige reguliere media. Baybasin rot verder weg in zijn cel. Joris Demmink feest gewoon verder en zal dat ook blijven doen! Mr. Wabeke heeft niets te vrezen.
De alternatieve eerlijke media en anderen die er over schrijven worden, voor dat schrijven >>> zeer >>> zwaar >>> bestraft door het extreem criminele Toga Tuig!


'Kleine zaken'
Dagelijks worden er in alle gerechtsarrondissementen simpele burgers door middel van gerechtelijk gesjoemel kapot gemaakt door corrupte rechters. Kleine zaken die niet in de gecensureerde volksverlakkende staatspers worden gemeld en slechts sporadisch in de alternatieve media. Kleine, maar voor de betrokkenen grote veelal, allesbepalende zaken die zijn of haar verdere leven beïnvloed. Maar liefst 50 gezinnen worden per dag in opdracht van rechters misdadige >>> mensenrechtenschenders uit hun huizen gesleurd en zo dakloos gemaakt. Kleine kinderen worden massaal voor het geldelijk gewin voor de Misdaadgroep Jeugdzorg bij hun ouders weggeroofd enz. enz. De media zwijgt, de politiek zwijgt en het grootste gedeelte van het volk kijkt gedwee toe en vindt het ook allemaal wel best. Allemaal in 'Keurig Nederland'. 

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Gerechtelijke corruptie, Discriminatie, Klassenrechtspraak, Staats-misdrijven tegen eigen bevolking, Mediacensuur, Mensenrechtenschendingen, Klokkenluiders, Jeugdzorg.