KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 23 februari 2016

Moeder met 2 kinderen vlucht voor GGD Psychiater Herman Plas en Woningcorporatie Stadgenoot.

Herman Plas
Bovenstaande foto's betreffen de voordeur van de woning van het vierde slachtoffer (dat bij ons bekend is) van de laffe, in Amsterdam zo gevreesde GGD psychiater Herman Plas. Ook dit keer in samenwerking met de Amsterdamse Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot en haar kliek waarvan het slachtoffer de woning huurt. GGD Psychiater Herman Plas: beschermheer van elite-pedofielen, zoals voormalig hoogste baas van justitie mr. Joris Demmink. Herman Plas, inmiddels dan ook meer bekend als >>> Herman -Pedo Poster Plaskwam enige tijd geleden met een medewerker van de Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot én haar kliek, de wijkagent, nee dit keer niet deze >>> Schurk, aan de deur van de alleenstaande moeder van 2 kleine kinderen. Dé inmiddels bekende, uiteindelijk alles vernietigende werkwijze van de criminele woningcorporatie-gemeente-slaaf: Herman Plas.

Amsterdam Oostpoort
Het gaat hier om een woning in de Amsterdamse nieuwbouwwijk Oostpoort. Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot, bekend van de grote Amsterdamse Doofpotkwestie inzake vele brandstichtingen in haar >>> grote wooncomplex, is ook eigenaar van deze woning.

Jeugdzorg
Herman Plas is, nadat hij de moeder de stuipen reeds op het lijf had gejaagd, nog een aantal keren langs geweest. Opnieuw te samen met Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot, de wijkagent én.... met een medewerker van de zo gevreesde Misdaadgroep Jeugdzorg. Meerdere keren heeft de moeder gevraagd waarom Herman -Pedo Poster- Plas en zijn gevolg haar lastig kwam vallen. Ook deze vrouw kreeg slechts te horen dat er klachten waren over haar en haar kinderen, meer niet.
Exact dezelfde werkwijze van de slaafse, gevaarlijke staats-crimineel, die hij voor dezelfde misdaadgroep toepaste op klokkenluider >>> Nico van den Ham.  


Ondergedoken
Vrijwel direct nadat GGD psychiater Herman -Pedo Poster- Plas bij de moeder op bezoek was geweest, nam de moeder contact op met Nico van den Ham inzake inlichtingen over de zielenknijper en zijn opdrachtgever Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot. Nico van den Ham heeft de vriendelijke vrouw ontmoet en zij heeft haar verhaal verteld. Dat verhaal is niet meer dan dat in dit artikel naar voren komt. Onlangs was moeder met haar 2 kleine kinderen een paar uur van huis. Bij thuiskomst trof de vrouw haar voordeur aan zoals op de foto's boven dit artikel te zien is. Moeder en haar kinderen schrokken zich een ongeluk en zijn op de vlucht geslagen. Moeder is nu met haar 2 kinderen ondergedoken voor de Amsterdamse GGD Schurk en de veel ellende en verdriet veroorzakende misdaadgroepen Stadgenoot en Jeugdzorg. 

Naam
De naam van de moeder is bij ons bekend. Moeder is bang en durft niet voor de camera voor een interview. Vanwege zijn criminele activiteiten past psychiater Herman Plas goed op niet gefilmd of gefotografeerd te worden. Wij kunnen dan alleen maar op naam waarschuwen voor deze gemeente-gluiperd. Saillant detail is, dat Herman Plas op dit moment via collega zielenknijpers opnieuw contact zoekt met met Nico van den Ham. Wees gewaarschuwd! Herman -Pedo Poster- Plas fietst dagelijks door Amsterdam op zoek naar nieuwe slachtoffers. Allemaal voor opdrachtgevers zoals Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot. 

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Pedofilie, Jeugdzorg, Staats-misdrijven tegen eigen bevolking, Mensenrechtenschendingen. 

Dit artikel is in het kader van hoor en wederhoor toegezonden naar de onderstaande adressen:

vangnet@ggd.amsterdam.nl,
reacties@nos.nl,
e.van.der.laan@amsterdam.nl,
ganderiesen@stadgenoot.nl,
rboomgaart@stadgenoot.nl,
pdehaas@stadgenoot.nl,
pdejong@stadgenoot.nl,
mbos@stadgenoot.nl,
info@stadgenoot.nl,
Woordvoerders adam <pers@amsterdam.politie.nl>,
jack.druppers@amsterdam.politie.nl,
secretariaatamsterdam@sp.nl,
randjan.bissesar@mentrum.nl,
info@huurgenoot.nl,
Jan Bulder jbulder@stadgenoot.nl