KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zaterdag 2 januari 2016

De voorspellingen voor 2016 door Nico van den Ham

Meer misdadige feestelijke >>> woninguitzettingen door crimineel gewetenloos grijnzend >>> deurwaarderstuig. Nog meer en intensievere schendingen van mensenrechten in de Nederlandse >>> rechtszalen. Nog hogere buitenproportionele huren voor woonruimte. Steeds meer onschuldige landgenoten belanden in een vreselijke >>> oorlogssituatie. Meer vonnissen van extreem Crimineel Toga Tuig zonder dat er hoor en wederhoor dus een een >>> rechtszitting heeft plaatsgevonden. Dagvaardingen hoeven ook in 2016 niet meer compleet te zijn en of aan de wettelijke eisen te voldoen. Huren voor wonen zullen nog verder stijgen naar buitenproportionele hoogte.

Meer en meer vrij spel voor criminele rechters om goedwillende burgers volledig kapot te maken en de
>>> dood in te jagen. Meer >>> onderdrukking Nederlands volk. Nog meer typ- eelt op de vingers bij groot deel bevolking van al het protest op Facebook, Twitter etc. etc. Minder, toch al volstrekt >>> zinloze, demonstratie's met meest zeer schamele opkomst. Echte journalisten worden in 2016 nog meer tot zware straffen veroordeeld. Datzelfde geldt voor >>> mondige burgers. Armoede zal toenemen en voedselbanken kunnen het niet meer aan. Meer huisvesting voor asielzoekers. 

Meer steun van >>> Topadvocaten voor politieagenten die koelbloedig onschuldige burgers >>> vermoorden door ze o.a. in de nek te schieten of gewoon net zolang op ze in te trappen en beuken tot de >>> dood er op volgt. Nog meer kinderen zullen door misdaadorganisatie's voor enorm geldelijk gewin bij hun ouders worden
>>> weggeroofd. Nog meer MKB bedrijven zullen voor de vuile belangen van misdaadbanken door corrupte klassenrechters worden kapotgemaakt.

Meer andere landen zullen door criminele hypocriete >>> Nederlandse ministers op de vingers worden getikt inzake het schenden van mensenrechten zodat het lijkt dat Nederland geen >>> Pedofiele mensenrechten-schendende Schurkenstaat is.

Steeds meer landgenoten zullen vluchten voor >>> Criminele Rechters en Politici of zullen nederig >>> straffen ondergaan. Dat zijn de enige opties 2016 voor een groot deel van het Nederlandse Volk. (De dood in) vluchten, of zich gedwee laten bestraffen.
Dit omdat er totaal geen actie wordt ondernomen tegen het staatstuig dat ons dit aan doet.

Dit artikel met zijn vele links naar vorige artikelen op deze site wordt te lang en te eentonig als we doorgaan. Alles lezen, inclusief de artikelen onder de links kost veel tijd. Eigenlijk komt het allemaal ook op het zelfde neer. Veel Nederlandse burgers zijn en/of worden op de meest vreselijkst denkbare wijze genaaid en leven in oorlog met de heersende alles bepalende klasse. Het intense leed, de ellende en het verdriet daardoor is in vele gevallen niet te beschrijven.
Het gedwee voetvolk is wel bereid om via internet de wereld wakker schudden, maar komt verder niet voor elkaar op en komt, op wat enkele uitzonderingen na, ook niet in actie tegen bijvoorbeeld misdadige klassenrechters die niet het recht hebben anderen zo, ten voordele van de heersende klasse kapot te maken.  

Inmiddels wordt het voor Nico van den Ham steeds moeilijker om deze site draaiende te houden vanwege de onzekerheid inzake wat er gaat gebeuren. De motivatie om nog meer artikelen op deze site te plaatsten over het verkapte massale schenden van de mensenrechten in onze Schurkenstaat wordt ook minder. Dit vanwege de slappe houding van de Nederlander die zich dit onrecht op steeds grotere schaal laat welgevallen. Oproepen om tot actie te komen hebben volstrekt geen zin. De laatste voorspelling van Nico van den Ham in dit artikel is dan ook, dat als er geen intensieve hulp komt om Nico, maar meer nog om jezelf te helpen, het snel gebeurd is met velen waaronder Nico en dan natuurlijk ook met deze site. 

Extra! Dringend iemand gezocht die de komende week ong. 6 huisvuilzakken met daarin voor Nico belangrijke spullen wil vervoeren met een auto.  

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Mensenrechtenschendingen,Staats-Misdrijven tegen eigen Bevolking, Moord, Volksverlakkerij Media-Censuur, Klassenrechtspraak.