KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

woensdag 23 december 2015

Woningontruiming Nico van den Ham niet genoeg straf!

Misdaadgroep Woningcorporatie Stadgenoot vindt te samen met de altijd grijnzende crimineel mr. Jeroen Boudewijn van gerechtsdeurwaarderskantoor Van der Hoeden en Mulder de 7 jaren durende klokkenluidersvervolging én de recente woninguitzetting voor Nico van den Ham niet genoeg straf. 
Deurwaarderstuig houdt vlak voor de kerstdagen ook huis in Hellevoetsluis.
Prettige kerstdagen
Voor Damian (17) en Michelle (17) breken diepdonkere kerstdagen aan. Afgelopen dinsdag werden ze door crimineel onmenselijk deurwaarderstuig de straat op gesleurd. Vader Ed van der Meulen (51) belande in de schulden nadat hij maandenlang voor zijn terminale zieke vrouw zorgde. Zij ligt nu in een hospice, de rest van de familie verkast noodgedwongen naar een caravan.

Taarten
De ellende voor de familie begint wanneer Ed samen met zijn vrouw Jolanda in maart 2013 een taartenwinkel opent in het Rotterdamse Hoogvliet. Jolanda was goed in het bakken van taarten, zo verteld Ed. De taarten vallen in de smaak. Maar al na 3 maanden gaat het mis. Jolanda blijkt een tumor in haar endeldarm te hebben en stapt uit het bedrijf. Ook Ed die helemaal geen taarten kan bakken stopt en laat zich failliet verklaren. 

Uitkering
De familie dacht recht te hebben op een uitkering, maar kreeg die niet. Ed wilde alleen nog voor zijn doodzieke vrouw zorgen, maar dat werd door de gemeente Hellevoetsluis niet gewaardeerd. De gemeente kan omwille van de privacy wil niet op de kwestie ingaan. Dit is 'slechts' één voorbeeld van de 50 Nederlandse familie's die dagelijks in ons 'keurige land door crimineel deurwaarderstuig de straat op wordt geflikkerd. Vrijwel heel Nederland zwijgt. Prettige Kerstdagen.

Door Nico van den Ham i.s.m. Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND, Sectoren: Mensenrechtenschendingen, Staats-Misdrijven tegen eigen Bevolking, Moord, Volksverlakkerij, Media-Censuur, Klassenrechtspraak.