KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

dinsdag 13 oktober 2015

Mededeling inz. inzamelingsactie ziek hondje Snoopy

Inzameling
Weet u het nog? Wij zamelden rond 21 september geld in voor het (op dat moment) doodzieke hondje Snoopy. 15 bezoekers van deze site hebben geld gestort. Omdat al snel bleek dat er meer dan genoeg was, deelden wij na een paar dagen mede dat er niet meer gestort hoefde te worden. Het kleinste bedrag dat is gestort onder de vermelding 'mijn laatste 37 cent, maar ik heb niet meer' was inderdaad 37 cent. Het grootste bedrag was 50 euro. 
Totaal kwam er ong. 150 Euro binnen. Verder lezen onder de video. Goedkope goede dierenarts
Tegelijkertijd hebben wij ons best gedaan een goedkope, goede dierenarts te vinden. En die hebben we gevonden! 27 euro inclusief medicijnen! Veel dank aan alle mensen die hebben gestort en ook veel dank aan deze hele bijzondere dierenarts!
Met Snoopy gaat het inmiddels weer goed! 


Terugstorten
Aan alle mensen die geld hebben gestort wordt in de loop van deze avond, uiterlijk morgenvroeg, het volledige gedoneerde bedrag teruggestort met een link in de 'omschrijving' van de transactie naar dit bericht. Wij hebben de 27 euro aan de dierenarts zelf betaald en hebben dat gedaan met veel liefde. 

Nooit meer!
Dit was de eerste keer dat wij een dergelijke actie op hebben gezet en tevens ook de laatste! Waarom dat zo is gaan we niet vermelden, omdat dat dan weer een grote arbeidsintensieve discussie te weeg zal brengen en daar hebben we absoluut geen tijd meer voor! Ook zullen we vanaf nu minder gaan samenwerken met anderen of anderen te >>> plezieren met bepaalde diensten. Dit i.v.m. bepaalde valse beschuldigingen, 'stank voor dank', en het wantrouwen wat ons ten deel valt.
De eindeloze discussies die daarvan het gevolg zijn nemen veel te veel tijd in beslag en aan tijd hebben wij een chronisch gebrek. 


Verantwoording
Wij waren van plan om de bank transacties betreffende de inzameling te kopiëren en hier te publiceren. Dat kan bij nader inzien niet vanwege de privacy van de gevers. Mochten er mensen zijn die het toch allemaal niet vertrouwen en die zijn er gelet op de nachtelijke bedreigende telefoontjes, dan kunnen ze contact op nemen met deze site! Klik daarvoor op 'contact' in de navigatiebalk bovenin deze site. U kunt ons dan op een aantal wijzen benaderen en u krijgt uitleg en/of schriftelijke verantwoording!  

Redactie NICO VAN DEN HAM | NEDERLAND:  Sector: Dieren