KLOKKENLUIDERSVERVOLGING
DE MATE WAARIN EEN KLOKKENLUIDER VERVOLGD WORDT, LAAT ZIEN HOE GRAAG MEN DE FEITEN IN DE DOOFPOT HOUDT!
HOE MEER WAARHEID, DES TE MEER VERVOLGING!

zondag 6 september 2015

Opnieuw veel aandacht van NOS i.v.m. met arrestatie journalist in Turkije, maar zwijgt over situatie eigen land

Journaliste Frederike Geerdink

                      MISDADIG


NOS
Voor de 2e keer dit jaar doet de volks- verlakkende indoctrinerende Staats-NOS uitgebreid verslag over een arrestatie van de Nederlandse journalist Geerdink in Turkije. Begin januari van dit jaar was de gecensureerde NOS er ook al als de kippen bij, toen Geerdink ook gearresteerd was even door de Turkse politie was mee genomen voor verhoor. Geerdink, die dus opgesloten zou zitten volgens de NOS, deed vanmorgen daarover zelf telefonisch verslag. Bellen vanuit een politiecel. Iets wat blijkbaar in Turkije kan, maar in ons eigen Schurkenstaat volstrekt ondenkbaar is!

Bert Koenders
Wij vragen ons af of PvdA-HELD Huichelaar/Volksverlakker minister Bert Koenders van buitenlandse zaken betutteling ook nu weer de Turkse autoriteiten op de vingers zal tikken. Begin januari van dit jaar deed stoere Bert dat twee keer. Een keer vanwege de arrestatie het verhoor van Frederike Geerdink >>> toen. En ook inzake een andere journalist, de Nederlands-Turkse Mehmet Ulger, die een dag >>> later door de Turkse politie werd verhoord, omdat hij stiekem foto's had gemaakt tijdens een rechtszitting in een Turkse rechtszaal. 

Vervolging
Geen woord van de indoctrinerende staats-NOS over de veel ergere verkapte censuur, die in ons eigen Schurken Regime heerst. Drs. Micha Kat, Nico van den Ham, Henk Faasen, Cengiz Gürz, Nora Yourikseven, Professor Arnold Heertje en vele, vele anderen zijn of worden zwaar vervolgd, omdat zij hun mond open doen over de misstanden bij de Nederlandse overheid en haar criminele instanties zoals jeugdzorg en de tot op het bot corrupte veel verdriet, leed en ellende veroorzakende civiele rechtspraak.

Micha Kat
Ook 'een hard gelach' voor journalist Drs. Micha Kat die onlangs 10 maanden cel kreeg van een criminele klassenrechter, omdat hij de hoofdredacteur, volksverlakker Marcel Gerlauff van het NOS Journaal beledigd zou hebben. 

UPDATE: 10 september 2015 09.00 uur. 

Turkije veel milder en beschaafder dan
Schurken Regime Nederland.

Journalist Frederike Geerlink is al weer vrij gelaten door Turkije. Geen 10 maanden gevangenis straf voor Geerdink, zoals journalist Micha Kat opgelegd heeft gekregen voor 'belediging' en ook geen 12.000 euro boete voor het publiceren van de waarheid die klokkenluider Nico van den Ham moet betalen voor het publiceren van wat hem is overkomen. Ook mag Geerlink gewoon in haar woning blijven wonen.
Dit in tegenstelling tot Nico van den Ham, die bovenop de 12.000 euro boete ook nog eens voor straf dakloos wordt gemaakt. 


Door onze Staatsschurken-Redactie


Bezoek ook de 2e Nationale >>> Zelfmoordherdenking op 19 september 2015 voor het Paleis van Justitie Den Haag. Meer dan 400 zelfmoorden per jaar ten gevolge van vuile oneerlijke beslissingen van de overheid en rechtspraak.
Aanvang plechtige herdenking 14.00 uur. De herdenking die voor de 2e keer wordt georganiseerd, is een initiatief van de politieke beweging >>> Wil Nu
.In het kader van hoor en wederhoor, eerlijkheid en openheid wordt dit artikel per mail naar de volgende adressen toegezonden:

embassy.thehague@mfa.gov.tr,  info@welkominturkije.nl,  pvda_voorlichting@tweedekamer.nl, sanne.van.den.aakster@nos.nl, anja.van.ginhoven@nos.nl,  vereniging@nvj.nl, reacties@nos.nl, youssef.eddinie@nos.nl,  leanne.de.goede@nos.nl,  @MarcelGelauff  >>> Twitter
voorzitter@pvda.nl,  lhurkmans@pvda.nl, consulate.rotterdam@mfa.gov.tr, consulate.deventer@mfa.gov.tr,  info.cb.rb.amsterdam
  e.van.der.laan@amsterdam.nl, j.boudewijn@hoeden-mulder.nl, zembla@bnnvara.nl, reacties@nos.nl,  vereniging@nvj.nl
  AT5 Info <info@at5.nl>, pers@amsterdam.politie.nl,
  jack.druppers@amsterdam.politie.nl, vangnet@ggd.amsterdam.nl, orde@aova.nl,
  hoofdredactie@parool.nl, thomas.kok@arkin.nl info@hoeden-mulder.nl, D.Samson@tweedekamer.nl,
  redactie@rtvnoord.nl, secretariaatamsterdam@sp.nl, webredactie@nza.nl, pers@nza.nl,
  info@rochdale.nl, Chris Schaeffer <spafdelingasd@gmail.com>, randjan.bissesar@mentrum.nl,
  info@huurgenoot.nl, info-regiorandstad@ggn.nl, j.vanderloo@ggn.nl,
  info@brabant.ggn.nl, info-tijhuis@ggn.nl, limburg@ggn.nl, info@ggn.nl, zeeland@ggn.nl, voorlichting-hof-amsterdam@rechtspraak.nl,

  En nog vele andere, hier niet nader te vermelden adressen.